Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

6 dolog, amitől rákosak leszünk, de mégis hagyják létezni őket

2019. 03. 19. 07:14:00 HillVital

Ismerj meg most 6 olyan dolgot, ami nagyban hozzájárul a rák kialakulásához.
 

Ki ne ismerne a környezetében olyan embert, aki rákban halt meg, vagy akinek az ismerőse rákos? Mint valami rejtélyes népbetegség üti fel a fejét nem ritkán már fiatalok és gyermekek között és szinte egyik idős rokonunkat veszítjük el a másik után, nem beszélve az életerős középkorú családos emberek szomorú történetéről, akiket egyik hónapról a másikra vesz le a lábáról ez a rejtélyes betegség, melyre állítólag nincs biztos ellenszer. 

 


 

1. GÉNMANIPULÁLT ÉLELMISZEREK, MŰTRÁGYÁK, PERMETSZEREK

Egyre gyakrabban halljuk manapság a génmanipulált élelmiszerek szót negatív kontextusban. Nem véletlen, mert egyre vészjóslóbb kutatási eredmények futnak be az emberre gyakorolt lehetséges hatásairól. Az óriásvállalatok sajnos nem arról híresek, hogy az emberek érdekeit nézik, hanem arról, hogyan tudnak minél kisebb költségen silány minőségű élelmiszereket előállítani, tőkefölényükkel több kontrollt gyakorolni a piacon, majd besöpörni az óriási profitot. Piaci előnyükkel tönkreteszik a még igazi élelmiszereket termelő kis gazdaságokat, gyárakat és még jobban elárasztanak minket a gyér minőségű, adalékanyagokkal felütött élelmiszereikkel, amitől az emberek hosszú távon megbetegszenek, így stabil piacot képezve a gyógyszergyáraknak. 

 

2. MÉRGEKKEL, VEGYSZEREKKEL TELI TISZTÍTÓSZEREK ÉS KOZMETIKUMOK, AMIKKEL NAPONTA ÉRINTKEZÜNK

Hatalmas mennyiségű mérgező anyagnak vagyunk kitéve a tisztítószerek és kozmetikumok által nap mint nap. Ha elolvassuk egy arckrém, mosópor, mosogatószer vagy fogkrém összetevőinek címkéjét, idegen szavak tömkelegével találjuk szemben magunkat, amikből egy dolog bizton megállapítható: ezek nem természetes anyagok. Ezek az anyagok nagy része mérgező, allergiát és akár rákot is okoz. Sok kutatási eredmény támasztja már ezt alá, de ami igazán önmagáért beszél, az az allergiás emberek számának növekedése a XXI. században. Ugyanis, a fejlett országokban ma élő emberek közül minden ötödik valamiféle allergiában szenved. Nehézfémek, kőolajszármazékok, tartósítószerek, mesterséges illatanyagok és színezékek és még sok más található meg a mai tisztítószerekben és kozmetikumokban, amelyek reklámja címlapra illő csillogó hajat, ráncoktól mentes bőrt, tisztán ragyogó illatos lakást, hófehéren csillogó fogsort és foltmentes ruhákat ígérnek. Sokuk nagyon agresszív kémia anyag, ami csak látszólagos, pillanatnyi eredményeket ér el, de hosszútávú használata több kárt okoz, mint hasznot.

 

3. SILÁNY MINŐSÉGŰ, TÁPANYAGBAN SZEGÉNY FELDOLGOZOTT ÉLELMISZEREK

A rákos sejtek burjánzása csakis savas környezetben tud létrejönni. A test elsavasodása modern táplálkozásunk hozománya. A túlságosan finomított élelmiszerek, a rengeteg cukor, minden szuperfeldolgozott, főzött, sütött, így a nyers és friss dolgok háttérbe szorultak étkezési kultúránkban. Nem is említve a rengeteg mesterséges anyagot, amik mint adalékanyagok, szinte kivétel nélkül minden élelmiszerben jelen vannak. Az élelmiszeripar és a vegyészet házasságát figyelhetjük meg az utóbbi évtizedekben. A nátruim-glutamát (mesterséges ízfokozó, ami az agyra hat) sikertörténete „forradalmasította” az élelmiszeripart és ételeink többé nem a fazékból, hanem kémcsövekből kerülnek ki.  Egy új szakma született: a nagymama feladatát átvették az élelmiszervegyészek. Szervezetünk megsínyli ezt, mert nem erre lett tervezve, de mivel egy jól megépített, masszív gépezet, valahogy így is működik, de elég döcögősen.

 

4. VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK HIÁNYA

Az embereknek természetes módon kellene meghalniuk 100 évesen – mint néhány fennmaradt és a civilizációtól elszigetelt embercsoportnál még megfigyelhető – nem valamiféle betegségében, mint a rák, kínok között, fiatalon. A leggyötrőbb betegségek illetve a korai halál sok esetben valamiféle tápanyag hiányára vezethetőek vissza. A történelem az 1900-as évek elején úgy alakult, hogy Rockeffeler és Carnegie alapítványa átvette az orvostudomány kontrollálását. Rejtett céljuk az volt, hogy a gyógyászat kiszolgálja az akkortájt kialakulófélben lévő hatalmas profitot ígérő gyógyszeripar céljait. Az orvosi egyetemek tananyagait felülvizsgálták és felülírták. A megelőzés és a helyes táplálkozás kikerültek a tananyagból, helyüket a biokémia és kémia vette át, azaz melyik betegségre milyen kémiai anyagot adjunk. A gyógyszerek filléres dolgok, mégis méregdrágán értékesítik őket. Nem elég, hogy a gyógyszertárban megfizettetik velünk, az adónkkal is támogatjuk ezeket a cégeket.
 

 

 

5. NEM ISZUNK ELÉG TISZTA VIZET

Ebben a témában egy iráni születésű orvost emelnénk ki, aki ugyancsak elszakadt az egyetemen tanított „dogmáktól” és új nézőpontból kezdte vizsgálni a betegségeket. Dr. Batmanghelidj üzenete a világnak: Nem beteg vagy, hanem szomjas! (Ne gyógyszerrel kezeld a szomjúságot!) Dr. Batmanghelidj az iráni forradalom alatt politikai fogolyként börtönbe került, ahol gyógyszer híján, több ezer foglyot gyógyított ki különböző betegségekből csupán víz adásával. Szabadulása után életét a víz élettani szerepének kutatására tette fel. Áttörő felfedezéseket tett és rájött, hogy ha fájdalom alakul ki a testben, akkor az annak a jele, hogy a test azon része szomjazik, mert nem iszunk elég vizet. A legsúlyosabb betegségekből, köztük rákból gyógyított fel embereket csupán csak vízivással és só adagolásával. Munkásságát az orvostudomány nem ismeri el, pedig felfedezései korszakalkotóak, ezért könyveket írt, hogy a nyilvánosságra hozza eredményeit a nagyközönség számára. „A test fájdalom formájában mutatja meg a kiszáradást. Attól függően, hogy hol helyezkedik el a kiszáradt terület, ott jelentkezik a fájdalom is. Nagyon egyszerű dolog ez, elmagyaráztam, mint meghívott előadó ezt az összefüggést nemzetközi konferenciákon a rákról, elmondtam, hogy az emberi test a kiszáradást úgy jelzi, hogy fájdalmat hoz létre, a fájdalom a víz hiányát jelzi a testben; valójában a víz hiánya a mögöttes oka a legtöbb egészségügyi problémának társadalmunkban. …De sajnos ez az információ az orvosi társadalmon keresztül nem jut el a nagyközönséghez, mert ez nem hoz pénzt a konyhára.” –  Dr. Batmanghelidj

 

6. KLÓRRAL FERTŐTLENÍTETT IVÓVÍZ

Kevés figyelmet kap ez a téma, bár annál velősebb. Sajnos még a csapból is „méreg” folyik. Az ivóvíz fertőtlenítésére a legtöbb helyen klórt használnak. Léteznek már modernebb technológiák, nem ez lenne az egyetlen megoldás, de erre valahogy nem jut pénz és figyelem, pedig a kutatók már közel 40 éve felfedezték, hogy a klórozás által rákkeltő melléktermékek keletkeznek. Hát beszéljenek helyettünk most ők: „A rák kockázata azok között, akik klóros vizet isznak 93%-kal nagyobb azokénál, akik klórmentes vizet isznak. - Saginaw Hospital, Dr. JM Price MD   „Ennek a tanulmánynak az eredményeként, elég bizonyosak vagyunk benne, hogy kapcsolat van a rák és a klóros víz között.” - Medical College of Wisconsin‚ Senior Research Team