Barion Pixel
Menü

6 tipp a visszér műtét elkerüléséhez!

Ne hagyd, hogy súlyos legyen a helyzet, mert akár műtét is lehet a vége! Ezek a hasznos tippek segíthetnek, hogy elkerüld a bajt! Akiknek nincsenek visszerei azoknak is szól ez a cikk, ugyanis a megelőzés a legfontosabb teendő! Kattints ide a cikkhez!

Pontosan hogyan is alakul ki a visszér?

Visszér kezelési tippek.
Akkor alakulnak ki a visszeres panaszok, amikor az érfalak veszítenek rugalmasságukból. Ilyenkor már nem úgy bírják az érfalon belüli nyomást mint régebben. A lábszárban kialakult feszültséget az érfalból kilépő víz okozza, ami felgyűlik az érfalon kívül.

Ha most tovább olvasol, akkor megismerhetsz 6 tippet a visszér kezelésére és további 6 tippet ha letöltöd a kézikönyvünket ami visszérbetegek számára készült.

Kezdjük is el a kezelést!
Visszér kezelési tippek.


1. A rendszeres mozgás
Mozogj naponta minimum 20-30 percet! A mozgás serkenti a vérkeringést, az izmok rendszeres működése megkönnyíti az érfalak dolgait. Persze itt most nem katonai edzésről beszélünk, hanem könnyed, egyszerű mozgásról mint pl.: sétálás, kerékpározás vagy úszás.

 

2. Ha lehet, kerüld a cipekedést!
A mozgással ellentétben ez nem tesz jót az érfalaknak. Sajnos a nagy súly cipekedése megterheli az alsó végtagokat, és ez csak felgyorsítja a visszértágulat terjedését, valamint megnöveli a fájdalmat és a gyulladást.

 

3. Helyes táplálkozás
Ez az egyik legfontosabb lépés. A helye táplálkozás nemcsak a visszérkezelés esetén fontos, hanem sokkal több betegség esetén segíthet. A cukrot mindenképpen felejtsd el, fogyassz sok zöldséget és gyümölcsöt, de ezeket kifejtjük rendkívül bőven a kézikönyvben.4. Testsúly felesleg leadása
Ha esetleg súlytöbblettel rendelkezel, akkor minél előbb le kell adnod, mivel ez is nagy mértékben terheli az alsó végtagokat. Persze ezt is kifejtjük a kézikönyvben pontosabban és bővebben.5. Inkább tusolás mint kádfürdő
Egy kád forró vízben az érfalak csak teljesen elernyednek, elpuhulnak és elveszítik még jobban a rugalmasságukat. Zuhany alkalmával ez nem következik be.

 

6. Mondj le a cigiről!
Könnyű így leírva tudjuk, de az tény, hogy csak rontja a visszerek állapotát. Bővebben a dohányzás és a visszér összefüggéséről a kézikönyvben olvashatsz.


Ez még csak a bemelegítés volt, ugyanis további 6 hasznos tipp vár rád a visszérbetegek kézikönyvében, amit itt le is tölthetsz teljesen ingyen.
Csak töltsd ki ezt az űrlapot és már olvashatod a teljes kézikönyvben a 12 visszérgyógyító tippet részletesen leírva.

HillVital visszér ebook.

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés