Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A biztonságos strandolás

A biztonságos strandolás

HillVital
2017. 07. 11. 11:14:00

Mire figyeljünk oda?

A strandolás, pancsolás éppúgy hozzátartozik a nyárhoz, mint a fagyi. De ha a nyaralóhely higiénia szempontból nem biztonságos, könnyen elkaphatunk valamilyen fertőzést. Különösen az öltözők, zuhanyzók, illemhelyiségek használatánál figyeljünk oda. A vizes, nedves közeg különösen jó táptalaj a szemölcsök, gombás fertőzések terjedéséhez.

A legfontosabb a megelőzés. Mindig viseljünk papucsot, mely nemcsak a fertőzésektől, de a sérülésektől is megvéd. A napozóágyakra, - székekre mindig terítsünk egy kimondottan erre a célra használt törölközőt. Ebbe később már ne törölközzünk bele! A hölgyeknél különösen az intim területek védelme nagyon fontos! Semmi esetre se üljünk rá a közös WC-k deszkáira, hanem töröljük át fertőtlenítő kendővel, vagy csak guggoljunk fölé. Előtte és utána is ajánlott alaposan kezet mosni.

A természetes vizekben öntisztító folyamat zajlik, így tehát a fürdőzésre kijelölt helyeken nem kell túlzottan tartani fertőzéstől. De ha termálvizes helyen fürdőzünk, ott jobban figyeljünk oda. Bár szigorúan ellenőrzött tisztítórendszerekkel gondoskodnak a víz tisztításáról, azért nem árt óvatosnak lenni. A legnagyobb veszélyt a langyos – meleg vizes medencék jelentik, főleg, ha sokáig ücsörgünk a benne kialakított ülőkén.

A medencéből való kijövet után minden esetben zuhanyozzunk le!

A strandolás veszélyei

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés