Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A bokarándulás következményei

A bokarándulás következményei

Veress Máté - HillVital
2019. 04. 09. 10:02:00

A bokarándulás elég gyakori probléma, életük során sokan találkoznak vele.

Elég egy rossz mozdulat, figyelmetlenség, és már megtörtént a baj. Bár a bokarándulást enyhébb esetekben a legtöbben otthon kezelik, de vigyázni kell, mert idővel akár komolyabb problémához is vezethet egy-egy ilyen apró baleset.

A sérülés pillanatában nem lehet megállapítani, történt-e porcsérülés, mindenképpen röntgenfelvétel szükséges. Ezzel ki lehet zárni egy esetleges törést is. Ha nincs törés, sajnos akkor is lehet súlyos a sérülés. Például az ugrócsont porcának megsérülése esetén porcelhalás is kialakulhat, ez pedig hosszabb távon a mozgás beszűkülését okozhatja.

A bokarándulás és a bokatörés tünetei nagyon hasonlóak: duzzanat, vérömleny, mozgáskorlátozottság, a bőr lilás elszíneződése, fájdalom. A vérömleny szöveti sérülést jelez. Mindez lehet a külbokaszalag rendszerében, lehetséges az ízületi tok bevérzése miatt, de előfordulhat mélyebb szakaszon, a csontállományban is. 

Tehát ha megtörténik a baj, a panaszokkal foglalkozni kell, hiszen a porckárosodás korai kopáshoz vezethet, melynek következtében idővel minden lépés fájdalmas lehet. A bokarándulást komolyan kell venni, és ilyen esetekben tanácsos bokarögzítőt viselni egy ideig, ezáltal stabilizálni tudjuk a megnyúlt szalagrendszert.

Lehetőleg minden baleset után keressünk fel egy szakorvost, aki ki tudja zárni egy súlyosabb sérülés lehetőségét.

A bokarándulásnak súlyos következményei lehetnek

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés