Menü

Hogyan fogyasztható a búzafű por?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 08. 19. 15:24:00

A búzafüvet a természet multivitaminjának is szokták nevezni jótékony hatásai miatt.

Hogyan fogyasszuk, mire figyeljünk oda az adagolásnál?

A búzafű port általában zöldséglében vagy vízben felrázva javasolt fogyasztani. Az egyenletes felrázás érdekében shaker használata javasolt. Nagyjából 250 gramm mennyiségű porból 10 liter búzafű ital készíthető el.

Mikor fogyasztható?

A legjobb hatás érdekében javasolt reggel, éhgyomorra fogyasztani. Ezt követően hagyjunk egy fél órás szünetet, hogy a benne lévő értékes tápanyagok és hatóanyagok felszívódhassanak a vérkeringésbe és eljuthassanak a testünk minden pontjára. Ez azt jelenti, hogy legalább fél óráig, vagy 1 óráig ne fogyasszuk se vizet sem pedig egyéb ételt.

Időbeni korlátja a fogyasztását tekintve nincs megszabva, valamint ellenjavallatokkal sem rendelkezik.

Ennek ellenére, mivel energiával tölti fel a szervezetet, az esti fogyasztása nem javasolt. Előfordulhat, hogy képtelenek leszünk tőle elaludni, vagy ha sikerül is, a hajnali órákban felébredünk. Ezt követően pedig nem, vagy csak nagyon nehezen fogunk tudni visszaaludni.

A napi adagot ne lépjük túl!

Ez azt jelenti, ha esetleg kihagytunk egy napot, akkor másnap ne igyunk két adaggal.

Érdemes naponta kevesebbet fogyasztani belőle. Jótékony hatásait sokkal jobban ki tudjuk használna, ha folyamatosan fogyasszuk kis mennyiségben, mintha ritkán fogyasztanánk nagyobb mennyiségben.

A búzafű és a méregtelenítés

A búzafűlé fogyasztásának a hatása minden esetben a pozitív irányba mutat. Egyértelműen képes pozitívan befolyásolni a szervezet működését. A méregtelenítő hatása gyakran elég intenzív. Fogyasztása alatt a felgyülemlett káros anyagok folyamatosan ürülnek. Folyamatosa fogyasztása mellett természetessé válik a jobb közérzet, valamint szűnik a fáradékonyság érzése is. Később észrevehetjük, hogy megnő a munkabírás, valamint a betegségekkel elleni ellenálló képesség is.

A búzafű por adagolása

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.