Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Ezek a fejfájás leggyakoribb kiváltó okai

Sági Zsolt - HillVital
2018. 11. 08. 13:11:00

Vannak olyan emberek akiknél egyes ételek vagy csak csupán a fáradtság is képes fejfájást okozni.

Ha tudja az ember az okokat, akkor azt is tudja hogyan csökkentheti a kialakulás esélyeit.

A leggyakoribb probléma az időjárás szokott lenni, ez okoz a leggyakrabban fejfájást az embereknél. Nem mindenfajta időjárási helyzet okoz fejfájást. Amikor az idő melegszik a levegő nedvességtartalmában valamint a légnyomásban változások következnek be ez pedig fejfájást okozhat. Sajnos ez ellen nem nagyon lehet mit tenni csak fel lehet rá készülni.

A stressz is egy kiváltó ok lehet.

Nagyon sok ember a stresszt hibáztatja a fejfájás kialakulása miatt. A stressz hatására az erek kitágulnak és fejfájás jön létre. Érdemes kipróbálni a jógát vagy a relaxációs módszereket a stressz csökkentésére.

Hölgyeknél a menstruáció idején is kialakulhat a fejfájás.

Az étrend is nagyon fontos tényező lehet. Fejfájást válthatnak ki a sajtok, a csokoládé, diófélék, citrusfélék illetve a nagyon sós ételek is. Egyes embereknél akár még a jégkrém is kiválthat fejfájást. Ha túl sokat fogyasztunk egyes italokból mint pl. (kávé, tea vagy alkohol) akkor azok is kiválthatják a fejfájást. Ezeket az italokat mindenképpen csökkenteni kell.

A nem megfelelő mennyiségű vízivás dehidrációt okozhat ami pedig szörnyű fejfájással jár.

Mindenképpen érdemes napi 2-3 liter vizet elfogyasztani egy nap. A kialvatlanság is a fejfájás oldalán van. Nem érdemes sokat éjszakázni, mivel fejfájást okozhat. Ajánlott minden nap ugyanakkor lefeküdni és felkelni. Az egész napos görnyedt testtartás sem ajánlott mivel fokozza az izomfeszülést ami pedig fejfájáshoz vezethet. Nem ajánlott több órát ugyanabban a pozícióban lenni.

Ha ezeket megpróbálod betartani amit lehet, akkor sokkal kevesebbet fog fájni a fejed.

A fejfájás kiváltó okai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.