Menü

Tudj meg többet a gerincről és a betegségeiről!

Sági Zsolt - HillVital
2019. 08. 26. 15:41:00

Viszonylag elég korán megkezdődik a kopás a gerincben.

A porckorong vízkötő képessége már 30 éves kor felett eléggé lecsökken.

Ilyenkor a porckorong felpuhul és csökken a magassága is. A gerinc kopása miatt elég nagy fájdalom jöhet létre ami nagyon rontja az életminőséget. Nagyban korlátozza a munkavégzést, de akár meg is akadályozhatja. Azt tudni kell, hogy az életkor haladtával elhasználódnak a szövetek, sok vizet veszítenek és teljesen rugalmatlanná válnak. Az ízületeket borító porcszövetek is elkopnak.

De hogy milyen okai lehetnek a gerinc betegségeinek? Nézzük is meg!

- Lehet akár fejlődési rendellenesség. A csigolyák csontjának eltérése, nyitott gerinc
- A porcszövet minősége is megváltozhat.
- Csontbetegségek, anyagcsere eltérés, fertőzés
- Nagyobb sérülések
- Lehetnek más külső tényezők is mint elhízás, terhesség.

A gerincbetegségek és a hozzá társuló fájdalom oka csak az esetek mindössze 10-15%-ban köthető biztos anatómiai elemekhez, élettani változásokhoz. A gerincbetegségekkel kapcsolatos kapcsolatban a probléma az, hogy gyakran már betegségnek véljük azt is, ha nyak, hát vagy derékfájdalom jelentkezik. Pedig ezek is könnyedén lehetnek mindösse tünetek.

A spondylosis a gerinc kopásos megbetegedése.

A kopás mett jelentkező fájdalom jelentősen rontja a betegek életminőségét. Ez általában a kor előrehaladtával bekövetkezik. Azonban nem csak az öregedéshez köthető, hanem egyéb tényezők, pl. veleszületett adottságok, fejlődési rendellenességek, hormonális vagy keringési zavarok, fizikai túlterhelés vagy sérülés is befolyásolhatja a folyamatot. Így egyeseknél akár már fiatal korban kialakulhat, míg másoknál csak egészen idős korukban jelentkezik ez a probléma.

Gerincprobléma esetén érdemes mindenképpen figyelembe venni a természetes megoldásokat is, ugyanis azok nagyban javíthatnak a problémákon. A Gyógyfüves Mesterbalzsam lehet az egyik legjobb megoldás a gerinc problémákra. 12 nagyszerű gyógynövényt tartalmaz és ráadásul teljesen vegyszermentes.

 

Tudj meg többet a gerincről és a betegségeiről!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.