Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A gerincbetegség elkerülése

A gerincbetegség elkerülése

HillVital
2017. 06. 15. 13:47:00

Számos mozgásszervi megbetegedés megelőzése érdekében kiemelten fontos az egészséges életmód.

 

Ülő munka

Az ülő életmód megjelenésével a gerincbetegségek száma is megnőtt. Szervezetünk csak egy ideig képes kompenzálni a háromszoros terhelést. Megfelelő munkahelyi környezet kialakításával ez a probléma jócskán elodázható. Érdemes naponta többször is nyújtózkodni, hogy kellően átmozgassuk magunkat.

Házi munka

Sajnos a házi munka nem elkerülhető tevékenység. Viszont, ha lehetséges, kerüljük az olyan megerőltető mozdulatokat, amelyek terhelik a gerincet.  Ha emelni szeretnénk, tegyük azt a comb izmaira támaszkodva, guggolásból. Előrehajolás helyett terpeszkedjünk, ezzel csökkentve a magasságot és a terhelést a gerincen.

Testmozgás

A rendszeres testmozgás elengedhetetlen az egészség megtartásához. Tanácsos reggelente nyújtózkodni, és a reggelt egy kis testmozgással indítani. Ez este is megismételhető, hetente akár többször is.

Táplálkozás

Talán meglepő, de a túlsúly és az alultápláltság is terhelést jelent a gerinc számára. Fogyasszunk minél több friss gyümölcsöt, zöldséget, magvakat, tojást, tejtermékeket, halat, valamint ne feledkezzünk meg a vízfogyasztásról sem. Mindig igyunk, ha szomjasok vagyunk!

Gerincbetegség elkerülése.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés