Menü

Tudj meg többet a gerincfájdalomról!

Veress Máté - HillVital
2020. 04. 28. 08:51:00

A gerinc minden egyes pontja összeköttetésben van egy bizonyos szervvel, ezért nem minden esetben biztos, hogy a fájdalom a gerincből jön.
 

A gerincfájdalom 70%-a nem közvetlenül a gerincből jön. Ha az ember fájdalmat érez a gerincében, akkor mindenképpen érdemes kitapogatni azt a pontot ahonnan jön a fájdalom. A gerinc probléma elsődleges tünetei a fájdalom és a mozgáskorlátozottság, ez pedig a gerinc bármelyik szakaszát érintheti.
 

Legtöbb esetben a derékfájdalom otthon is kezelhető, van aki fájdalomcsillapítóval van aki pedig természetes megoldásokhoz fordul. A nyaki és a derékfájdalom akár komolyabb betegségek tünete is lehet, ezért nem érdemes halogatni az orvost ha nem múlik a fájdalom néhány nap alatt. A súlyos vagy közepes tünetek az esetek mintegy 30%-ban maradnak fenn.

A legtöbb beteg aki derékfájással küzd, 1 hónapon belül meggyógyul, az akut pedig 2 héten belül. Egyes betegeknél a fájdalom akár hosszabb ideig is eltarthat de akár újra is előjöhet. A fájdalom enyhítésére mindenképpen érdemes a természetes megoldásokat is bevetni, mivel csak segítik a minél gyorsabb gyógyulást. A Gyógyfüves Mesterbalzsam 12 gyógynövényt tartalmaz és semmiféle vegyszer nem található benne. Érdemes kipróbálni gerincfájdalom esetén.

 

Tudj meg többet a gerincfájdalomról!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.