Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A gerincsérv pszichés okai

A gerincsérv pszichés okai

HillVital
2018. 11. 09. 12:45:00

A gerincsérv pszichés okaiA gerincsérv már szinte népbetegség lett, és már a huszonéves korúakat is érinti. A betegség mögött elég gyakran pszichés okok állnak. Félreismerhetetlenek a gerincsérv tünetei. Rendkívül kellemetlen fájdalom jön létre a nyakban, hátban és deréktájon.

Egyfajta rugalmatlanság, merevség és van amikor mozgásképtelenség alakul ki. Ez a szörnyű betegség szinte átformálja az ember életét. Nagyon sok esetben még az alapvető tevékenységek is nehézkesnek bizonyulnak. A betegség kialakulásának több oka is lehet. Lehet genetikai okok miatt, hirtelen emelés, mozdulatok miatt. Akár lelki tényezők is állhatnak a betegség mögött, hiszen a rég elfojtott lelki problémák akár gerincsérv formájában is visszaköszönhetnek. Ha sokáig cipeljük a lelki terheket, akkor abba szó szerint beleroppan a gerinc.

A betegek sok esetben nagyon merevek, és nem képesek ellazulni. Akár az alkalmazkodás és az alázat hiánya is okozhat gerincsérvet. Meg kell tanulni alkalmazkodni másokhoz. A családi problémák, az elfojtott érzelmek hihetetlen de sokszor gerincproblémához vezethetnek. Az egyik leggyakoribb ok a túlhajszoltság szokott lenni. A sok munka, túlórázás, a megfelelés idővel megbosszulja önmagát hiszen fizikai betegségek alakulnak ki. Mindenképpen ki kell kapcsolódni egy nehéz nap után, hogy ne alakuljon ki semmiféle betegség.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: gerincsérv
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.