Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

A gyógynövény kivonatok hasznosak a szervezet számára

2021. 07. 21. 12:24:00 Sági Zsolt - HillVital

Amikor jön a rossz időjárás sokan vagyunk úgy, hogy rendkívüli levertséget érzünk a mindennapokban, amely igencsak megviselő hosszú távon.
 

A megfelelő gyógynövény kivonatok viszont képesek enyhíteni az ilyen jellegű tüneteket, köszönhetően a bennük található speciális anyagoknak. A gyógynövény kivonatokat az emberiség már évszázadok, évezredek óta ismeri és rengeteg növényt használtunk gyógyításra már az őskorban is.
 

Ha te is szeretnél valami újat kipróbálni, akkor a gyógynövényeknek mindenképp érdemes adni egy esélyt a betegséggel teli, téli hónapokban. A gyógyszerek legalább fele ma is valamilyen szinten növényi alapanyagra épül, ami teljesen természetes, hiszen bizonyos hatóanyagok csak bizonyos növényekben találhatók meg.
 

Vannak olyanok, amelyek a növényi alapmolekula továbbalakításával jönnek létre, de olyanok is, amelyek gyártása ténylegesen növényi kivonatból indul, majd azt a későbbiekben finomítják és sterilizálják. A gyógynövény kivonatoknak nagy szerepük van tehát a gyógyszergyártásban és ezáltal az egészséged megőrzésében is. A növényeknek az az egyik nagy előnyük, hogy többféle hatóanyag van bennük, tehát multikomponensű gyógyszerek, ami alapvetően azt jelenti, hogy több irányból közelítik meg ugyanazt a tünetet és járulhatnak hozzá a betegség megszüntetéséhez. Sok gyógyszer éppen ezért több gyógynövény kivonatot is tartalmaz a hatékonyabb kezelés érdekében.
 

A növények további előnye, hogy óriási hatóanyagkészletet jelentenek, hiszen több ezer különböző növényfajta található jelenleg a világon.
 

A Földön az ismert fajok mindössze 5 százalékát vizsgálták meg eddig abból a szempontból, hogy tartalmaznak-e valamilyen, a gyógyításban felhasználható összetevőt, ami azt jelenti, hogy sok gyógynövény kivonatot még ma sem ismerünk. Cégünk számára az a legfontosabb, hogy te is megőrizhesd az egészségedet egész évben, ehhez pedig a gyógynövény kivonatok nagymértékben hozzájárulnak. Weboldalunkon minőségi termékek közül válogathatsz, amelyek közül az egyik legjobb a HillVital gyógynövényes sampon. Előszeretettel ajánljuk mindennapi használatra.
 

Gyógynövény kivonatok