Menü

Napjaink „tömegpusztító fegyvere”: a gyógyszeripar

Sági Zsolt - HillVital
2020. 02. 06. 09:39:00

Az orvostudományt behálózta a gyógyszeripar, így gyógyítani nem tud, csak kezelni.
 

Erről a témáról már többször is beszéltünk.

Nézzünk néhány új gondolatot ezzel kapcsolatban!

A gyógyszeripartól nem várhatjuk el az egészségünket. Ez egy olyan, jól jövedelmező iparág, amely a gyógyszerek eladásából él. (Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy jövedelmezőbb, mint a hadipar.) Ha a gyógyszerek meggyógyítanák a betegeket, hamarosan mindenki egészséges lenne, és senki nem venne többé gyógyszert. Egy döbbenetes adat: A gyógyszerek mellékhatásai következtében Magyarországon minden órában meghal egy ember. De ettől még döbbenetesebb az a tény, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak, és tévesen gyógyszereztek, mivel egyik sem abban a betegségben halt meg, amivel kezelték.
 

Az emberi szervezet tökéletes.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy az emberek az esetek többségében legalább 30-40 évig betegeskedés nélkül élnek. Az ember fiatal korában nem érzett fájdalmakat, de egyszer csak számos betegség támadja meg. Azonnal orvoshoz fordul segítségért, nagyon sok esetben kiváltható receptekkel jön el, elkönyvelve, hogy:

„Ezek már a korral járnak.” De ez nem törvényszerű! Az orvosok kezelnek, műtenek… Az okok pedig, amelyek ehhez az állapothoz vezettek, háttérbe szorulnak! Az emberek kifejlesztették a kémiai anyagokat és vegyszereket tartalmazó gyógyszereket. A szervezetet azonban nem lehet becsapni. A szervezetnek kizárólag természetes eredetű gyógyszerekre van (lenne) szüksége. De a mai gyógyszeriparra nem a „természetes” kifejezés illik…

Legközelebb napjaink másik „tömegpusztító fegyverével”, az élelmiszeriparral foglalkozunk.

A gyógyszeriparról.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában