Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A hátfájás kialakulásának okai

A hátfájás kialakulásának okai

HillVital
2018. 11. 09. 13:32:00

Nagyon sok embernek okoz elég komoly problémát a hátfájdalom világszerte. A hátfájást gyakran nyak és derékfájdalom is kísér. Gyakran szokott a karba, a kézbe is kialakulni egyfajta zsibbadásérzés.

Nézzük is, hogy milyen okok miatt alakulhat ki hátfájdalom:
Van amikor a gerinc teherbíró képessége teljesen lecsökken, ilyenkor alakul ki a fájdalom. Fiatalkori gerincferdülés esetén is létrejöhet a hátfájás. Felnőttkorban a porckorong kopása okozhat jelentős problémákat ami akár gerincsérvhez is vezethet. Az idős korban a csonttömeg elkezd csökkenni ami a csigolyák alakváltozásához is vezethet vagy akár törés is kialakulhat ami szörnyű fájdalommal jár. A gerincet felépítő csontok, porcok és szalagok gyulladása miatt is kialakulhat a fájdalom. Sajnos a ritka esetek közé tartozik de daganatos betegség miatt is kialakulhat a fájdalom. A jó és a rosszindulatú daganatok is okoznak problémát, ám ez inkább idősebb korban alakul ki. Elsősorban mindenképpen érdemes egy szakorvoshoz elmenni aki pedig kideríti, hogy nem e valamilyen szervi probléma (szív, tüdő) áll a tünetek mögött. Az ülőmunka és a sok stressz is okozhat fájdalmat. Sokan fájdalomcsillapítót használnak a fájdalom csillapítására ám természetes módszerekkel is lehet csillapítani a fájdalmat. Mindenképpen érdemes kipróbálni hátfájdalom esetén a Gyógyfüves Mesterbalzsamot mivel 12 gyógynövény hatása található meg benne.

A hátfájás kialakulásának okai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: hátfájás
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában