Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Furcsa okok, amelyektől hízhatunk

Furcsa okok, amelyektől hízhatunk

HillVital
2017. 03. 17. 16:32:00

Depresszió: Ha antidepresszánsokat szedünk, akkor annak lehet a mellékhatása a testsúlygyarapodás. Azok is hízhatnak, akik nem szednek gyógyszert, de depressziósak. Aki ezzel a betegséggel küzd, az gyakran eszik sok szénhidrátot, és a fizikai aktivitása is csökken, mivel nincs kedve kimozdulni és sportolni.

Gyógyszerek: Nem csupán az antidepresszánsok miatt nőhet a súlyunk, hanem más gyógyszerektől is pl. szteroidok, fogamzásgátlók, hormontartalmú gyógyszerek, és ez csak néhány példa.

Tápanyagok hiánya: Ha nincs elegendő vas, magnézium vagy D-vitamin a szervezetünkben, akkor az lelassíthatja az anyagcserénket, ami súlygyarapodáshoz vezethet.


Lassú emésztés: Ha az anyagcserénk és az emésztésünk lelassul, akkor is tapasztalhatunk hízást. A normális, ha naponta legalább egyszer megyünk WC-re.  Ezen segíthetünk, ha minél több rostot és folyadékot fogyasztunk.

 

Öregedés: Sajnos az öregedéssel jár a lassuló anyagcsere, ezért 40 fölött mindenképpen figyeljünk oda az egészséges táplálkozásra, és mozogjunk minél többet. Mindenképpen sportoljunk rendszeresen. Ha a mozgást és a helyes táplálkozást betartjuk, akkor gyorsabb lesz az anyagcserénk, és nem hízunk el.

Hirtelen hízás okai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában