Menü

A karácsony gyógynövénye a fehér fagyöngy

HillVital
2017. 11. 29. 12:57:00

Az amerikai filmekben gyakran láthatjuk, hogy a szerelmespárok a fagyöngy alatt csókolóznak. A babona szerint szerelmük örökéletű lesz.

De a fagyöngy sok betegségre is gyógyír lehet.

Gyógyászati célokra a növény ágvégeit és leveleit hasznosíthatjuk. Erősíti a szívet, képes beállítani az ingadozó vérnyomást. Serkenti a szívműködést, csökkenti a pulzusszámot. Csökkenti a vércukorszintet, javítja a koncentrációs képességet, illetve az immunrendszer működését. Csillapítja a görcsös fájdalmat, erősíti a méh izomzatát, elősegíti a fogamzást. Érelmeszesedés esetén is segítséget nyújthat, de mérsékli a köhögést és az orrvérzést is.

Készíthetünk belőle teát is.

Egy teáskanálnyi fagyöngyöt áztassunk hideg vízben legalább fél napon keresztül, majd melegítsük meg, és szűrjük le. A legjobb ízesítés nélkül fogyasztani. Aki érelmeszesedéssel vagy magas vérnyomással küzd, éhgyomorra igyon belőle egyetlen csészényit, de szívbetegeknek mindössze hetente 1-2 csészényi javasolt. Azok viszont, akik az immunrendszerüket szeretnék megerősíteni, elegendő ebből a gyógynövényből havonta 2-3 csészényit meginni.

Legközelebb megnézzük, hogy karácsonykor hogyan dekorálhatjuk vele a lakást.

Gyógyászati célokra a a fagyöngy ágvégeit és leveleit hasznosíthatjuk. Erősíti a szívet, képes beállítani az ingadozó vérnyomást.

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés