Menü

Egy valódi zsírgyilkos a kínai kel

Veress Máté - HillVital
2019. 07. 29. 16:55:00

A kínai kel háromszor annyi fehérjét tartalmaz mint a fejes káposzta. Nagyon sok C-vitamint, ásványi sót és karotint is tartalmaz. Az íze a fejes káposztáéra emlékeztet, a formája pedig hasonlít a rúdzellerre.

 

A kínai kel a saláták és szendvicsek közkedvelt alapanyaga. Nemcsak tavasszal és nyáron hanem ősszel és télen is kapható.
Nagy mennyiségben tartalmaz fehérjét, ezért nagyon jelentős táplálkozási értéke van. Nagyon magas az ásványisó tartalma, így a hidegebb hónapokban is kielégíti a vitaminszükségletet. Fogyókúrához illetve vegetáriánusoknak rendkívül jó mivel alacsony az energiatartalma és magas a telítő értéke. Mivel könnyedén emészthető, ezért 8 hónapos kisbabák is fogyaszthatják akár.
Rengeteg aminosavat, folsavat és béta karotint is tartalmaz de a legnagyobb előnye az a C-vitamin tartalma. A kalóriatartalma nagyon alacsony, ezért is hatásos akik fogyókúrázóknak. Magas rosttartalma miatt nagyszerű hatással van az emésztésre. Fogyasztása nem jár nagymértékű vércukorszint emelkedéssel. Nem is puffaszt sok más zöldséggel ellentétben. Előnye még, hogy nagyon hosszú ideig eltartható. A salátafejek néhány nap alatt összeesnek a kínai kel viszont hetekig is finom és ropogós marad. Elég sok fűszerezést elbír a kínai kel.
Fontos tudnod, hogy a kínai kel külső levelei nem fogyaszthatóak. Ezeket szedd le, valamint felhasználás előtt vágd le a levelek alsó végét.
A kínai kel hatásai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: kínai kel
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában