Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A köszvényről…

A köszvényről…

HillVital
2018. 11. 13. 12:50:00

A köszvény nagyon-nagyon régen amikor éhínség volt, akkor még teljesen ismeretlen volt. Napjainkban azonban a feldolgozott és zsíros ételek világában egyre több a köszvényes ember. Vagyis a köszvény kialakulása egyértelműen egybefügg a táplálkozással és az életmóddal. A köszvény fogalmát gyakran összekeverik az ízületi problémákkal. Igazából a köszvény csak a purinanyagcserének a zavara. A purinok azok a nitrogénvegyületek, amelyek a sejt genetikai információit hordozzák. A testnek a sejtek felépítéséhez van rá szükség a purinra. Amikor a vérben nőni kezd a húgysav szintje, akkor a vese még eleinte képes üríteni. A húgysav szintje általában egy egészséges embernél csak átmenetileg, kismértékben szokott megemelkedni. Amikor elsőnek jelentkezik a köszvényroham, akkor általában már több éve is magas lehet a beteg húgysavszintje. Az úgynevezett köszvényroham általában a kopott ízületek és a rossz vérkeringésű szöveteket szokta érinteni. Ez a köszvényroham általában heves fájdalommal jár és ilyenkor még a legkisebb érintés is szörnyű fájdalommal jár és van amikor még láz is kialakulhat. Ilyenkor az ízületben felhalmozódik a folyadék és húgysavkristályok alakulnak ki. A roham általában éjjel vagy hajnalban szokott jelentkezni. Ha semmiféle kezelést nem kap a beteg, akkor akár 4 hétig is eltarthat a roham. Általában a férfiak küzdenek inkább köszvénnyel mint a nők. A húgysav elsősorban a vesén keresztül távozik. A köszvény szempontjából egyáltalán nem veszélyes a tea és a koffein. A tojás, és a tejtermékek elég szegények purinban és még elő is segítik a húgysav kiválasztását.
köszvény

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: köszvény
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.