Menü

Ismerd meg a legjobb természetes fájdalomcsillapítókat

Veress Máté - HilVital
2020. 09. 17. 11:30:00

Akár akut vagy akár krónikus fájdalommal küzdesz, az megkeseríti a mindennapokat. A fájdalomcsillapítók rendszeres szedése nem igazán ajánlott. Mindenképpen érdemes az alternatív gyógymódokat kipróbálni a panaszok esetén.
 

Lehet, hogy ez most furcsán hangzik, de az egyik legjobb módszer lehet a fájdalom csillapítására a mozgás. Egy kutatás szerint akár már heti háromszor fél óra mozgás nagyban javíthatja a fájdalomtűrő képességet.

 

Ebben az esetben az agy sokkal kisebbnek érzékeli a fájdalmat és így nem fogja annyira befolyásolni az életminőséget.


Nagyon hatékony módszer a masszázs is. Egy újabb kutatás szerint a masszázsterápia egy rendkívül ajánlott a fájdalomenyhítő módszer. A masszázs segít a fizikai fájdalmat legyőzni de az érzelmi részével is segít megküzdeni.


A rendszeres meditáció is sokat segít a fájdalom csökkentésében. Nem is muszáj annyira sok időt rászánni, ennél ugyanis inkább a rendszeresség a fontos. Már heti négyszer 20 perc meditáció nagyon jó eredményeket hozhat.
A hideg és a melegterápia egy nagyon jó módszer még manapság is. A hideg összehúzza az ereket, lassítja a vérkeringést és általában a duzzanatot és a gyulladást lehet vele csillapítani. A melegnek más hatása van. Serkenti valamint élénkíti a keringést is. A merev és a fájó izmok valamint ízületek kellemetlenségei is enyhíthetőek a melegterápiával. A hideget rövidebb ideig kell használni, a meleget pedig hosszabb ideig.

Az étrend sem mindegy, ugyanis az egészséges étkezés is fontos. Vannak gyulladáscsökkentő ételek is amelyekkel kifejezetten enyhíteni lehet a fájdalmon. Ebben az esetben az étrendnek legnagyobb részben gyümölcsökből, zöldségekből valamint teljes kiőrlésű gabonákból kell állnia. Mindenképpen minél több növényből készült fogást kell fogyasztani és ajánlott kerülni a feldolgozott és a finomított élelmiszereket. A gyorsételek fogyasztása is kerülendő vagy legalábbis érdemes minimálisra csökkenteni.
   

Ismerd meg a legjobb természetes fájdalomcsillapítókat

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.