Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A gyógyszerek alkalmazása

A gyógyszerek alkalmazása

Sági Zsolt - HillVital
2021. 05. 26. 11:40:00

Gyógyszerfüggőség és hipochondria a modern ember betegségei, amely abban nyilvánul meg, hogy nincs olyan nap, amikor ne nyúlnánk a fájdalomcsillapító vagy a nyugtató, a görcsoldó, és még sorolhatnánk mi után.
 

A napot pirulákkal kezdjük, a napot gyógyszerekkel zárjuk, és még nap közben is itt-ott bekapunk egyet belőlük.
 

Nem törődve testünkkel, nem törődve a mellékhatásokkal. Talán 25 évesen még nem tartjuk problémának a rengeteg bevitt szintetikát, de sajnos majd később megérezzük a hatását, ami nem lesz pozitív. Érdemes már fiatalon kerülni a gyógyszereket, tanuljunk a gyógynövényekről, helyettesítsük természetes anyagokkal a fájdalom csökkentését.
 

Sokan úgy érzik, hogy csak a gyógyszer jelenti számukra a gyógyírt a fájdalomra, vagy a bármilyen felmerült problémájukra.

Nem hiszik el a gyógynövények és a régi praktikák hatásait, nekik le kell nyelni valami szintetikus, patikában vásárolt anyagot ahhoz, hogy jobban és jobbnak, teljesebbnek, egészségesnek érezzék magukat. Ezekben az esetekben tulajdonképpen arról van szó, hogy őket az a tudat nyugtatja meg, hogy bevettek valamit, ami segíteni fog rajtuk. Természetesen ez fordítva is működhet, amikor már tényleg gyógyszerhez kell nyúlni, mert már olyan szintű a megbetegedés, azonban a páciens csak a természetes anyagok használatával próbálja enyhíteni tüneteit.

 

Fontos, hogy a gyógyszerfüggőkkel megértessük, hogy néha pusztán egy kellemes séta, vagy egy kiszellőztetett szoba vagy egy tea képes elmulasztani a fejfájást.
 

Figyeljük meg egy héten, hogy mennyi gyógyszert viszünk be a szervezetünkben, írjuk le azt, majd a hét végével nézzük át a papírt és gondoljuk végig, hogy valóban mekkora szükség volt ezekre a tablettákra. Majd a következő héten próbáljuk tudatosan csökkenteni a bevitt gyógyszereket.

Amikor nyúlnánk a táskába a piruláért a munkahelyen, csak jusson eszünkbe a listánk, és gondolkodjunk el, hogy milyen más módon érhetjük el, hogy például elmulasszuk a fejfájást. Nyújtózzunk egyet, nyissuk ki az ablakot, igyunk egy pohár vizet, sétáljunk 10 percet.

Egyrészt el fogjuk felejteni a fejfájás kiváltóját, a stressz eltűnik testünkből, és nyugodtabban folytathatjuk a munkát. Hasonlóan az esti rutinnál, ne vegyük be a 3 -féle nyugtatót, hanem sétáljunk egyet, igyunk egy kis adag citromfűteát, tegyünk az ágyunk mellé levendulát és máris könnyebben fogunk elaludni.
 

Fontos az önkontroll.

Ha 5 perc után nem jött még álom a szemünkre, ne mondjuk, hogy ezek hatástalan anyagok... Hidd el, reggel sokkal frissebben fogsz ébredni, ha nem vettél be tablettát. Önkontrollal is segíthetünk magunkon, keressük meg a határokat, és legalább csökkentsük az adagokat. Nem kell rutinszerűen a gyógyszerért nyúlni, ha kicsit elkezd lüktetni a fejünk. Sok veszélynek tesszük ki szervezetünket, ha állandóan gyógyszert szedünk. A fájdalomcsillapító nem állandó használatra való, nem kell, hogy szervezetünk teljesen hozzászokjon.
 

Gyógyszerfüggőség és hipochondria

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.