Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A multivitaminok alkalmazása

A multivitaminok alkalmazása

Sági Zsolt - HillVital
2020. 03. 31. 14:39:00

A multivitaminok megfelelő arányban tartalmaznak különböző vitaminokat, amelynek köszönhetően nagyobb részük képes hasznosulni.

A multivitaminok alkalmazása.

A multivitaminokat ajánlott mindig életkorunknak, nemünknek és fizikai aktivitásuknak megfelelően megválasztani. A multivitaminok választása a legtöbb esetben ajánlott, ugyanis megfelelő arányban tartalmaz vitaminokat, melyek így nagyobb arányban képesek felszívódni a szervezetben.
 

Szedésük influenza szezon előtt, valamint meglévő beteg esetén javasolt. Fontos azonban, hogy ezeket a készítményeket ne folyamatosan szedjük. Magas dózisú vitaminok szedése hosszú távon nem előnyös. Mindenképp kúraszerűen javasolt fogyasztani. Abban az esetben ha szeretnénk abbahagyni szedésüket, fontos tudni azt is, hogy ne egyik napról a másikra tegyük ezt meg. Ha így járunk el, akkor ez a szervezetet megviseli. A hirtelen vitamin megvonás vitaminhiányos állapotot idézhet elő. Ha szeretnénk abbahagyni szedésüket, fokozatosan hagyjuk el a szedésüket. Így ez nem viseli meg annyira a szervezetet.
 

Hogyan szedjük a multivitaminokat?

Annak érdekében, hogy a legtöbb vitamin szívódjon fel, javasolt étkezés közben, vagy után szedni őket. Ajánlott a reggeli étkezést, vagy az ebédet követően bevenni őket, így a felszívódás folyamatosan történik a nap folyamán.
 

Fontos tudni, hogy óvatosan bánjunk a K-vitaminnal, mert ez befolyásolhatja a vérhígító és véralvadás gátló gyógyszerek hatását. Ha ilyen gyógyszereket szedünk, akkor nem javasolt olyan étrend-kiegészítő szedése, amely K-vitamint tartalmaz. Ha mégis így döntenénk, akkor mindenképp javasolt orvosunkkal egyeztetni előtte.
 

Ha savlekötőt szedünk, akkor annak érdekében, hogy a felszívódás zavartalan legyen, érdemes néhány órás különbséggel bevenni őket.
 

A multivitaminok nagyban hozzájárulnak az egészséges életmódhoz és az immunerősítéshez, azonban szedésük nem helyettesíti magát az egészséges életmódot, táplálkozást és mozgást. A megfelelő hatás érdekében ezeket együttesen kell végezni.
 

A multivitaminok alkalmazása

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.