Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A napfény gyógyító hatásai

A napfény gyógyító hatásai

Sági Zsolt - HillVital
2021. 07. 20. 09:57:00

A napfénynek nemcsak káros hatásai vannak, bizonyos mértékig egészséges.
 

Segíthet az Alzheimer- kórosoknak.

 

Napfény hatására csökkenek az Alzheimer bizonyos tünetei, mint pl. az álmatlanság. A mértékkel töltött idő a napon segíthet megelőzni a rák kialakulását. A D-vitamin- hiány és a rákos megbetegedések között egyre több kapcsolatot mutatnak ki. A pszoriázis gyógyításában is segíthet a napfény. Pszoriázis esetén érdemes úgynevezett napfürdőt venni. Ez egy egyhetes kúra, ami látványosan javítja a tüneteket.
 

Segít a depresszió enyhítésében.

A napfény hatására nő a szervezet által termelt antidepresszáns szintje.
 

Csökkentheti a szklerózis multiplex kockázatát

A szklerózis multiplex gyakrabban fordul elő olyan populációkban, amelyek távolabb élnek az egyenlítőtől. A kutatók megfigyelések alapján arra következtetésre jutottak, hogy azok az emberek, akik 15 éves koruk előtt naposabb területről egy kevésbe napos helyre költöztek, sokkal nagyobb kockázattal lesznek később szklerózis multiplex betegek. Ezekből a megfigyelésekből arra következtetésre jutottak, hogy nagyon sokat számít a betegség kialakulásában, hogy az illető az első 20 évét mennyire napfényes környezetben éli le. 
 

Jó hatással van a napozás a csontritkulás ellen és a csontképzés problémái ellen is.
A napfény képes feltölteni energiával is amire nagy szükség van mindenkinek. Azokban az országokban, ahol nagyon sokat süt a nap, ott sokkal kevesebb a depressziós betegek száma és a stressz is kevesebb.

Minél több időt töltesz a napon, annál több melatonint fogsz termelni.
A melatonin fontos szerepet játszik az alvás minőségében és a stresszel való küzdésben is. A napfény erősíti az immunrendszert is és ezért a hiánya akár súlyos betegségek kialakulásához is vezethet.

Ne feledd el viszont, hogy a túlzásba vitt napozás nagyon káros lehet. Nagy mértékben növeli a bőrrák kialakulásának kockázatát. Ha 15 percnél tovább vagy a napon, akkor kend be magad naptejjel.

 

A napfény hatása

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.