Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A rostszegény táplálkozás jelei

A rostszegény táplálkozás jelei

Veress Máté - HillVital
2019. 07. 08. 17:01:00

A rostszegény táplálkozás egyik fő jellemzője a székrekedés. Testünk azonban más tünetekkel is jelzi a problémát.

 

Az egyik árulkodó jel a nem megfelelő formájú széklet
Annak ellenére, hogy rendszeres a székletünk, még egyáltalán nem biztos, hogy elegendő mennyiségű rostot fogyasztunk. Ilyenkor ugyanis, ha bélmozgásunk nem megfelelő, akkor bogyókra, illetve kavicsokra emlékeztető formájú székletet eredményezhet. Ez pedig szinte biztos jele annak, hogy nem fogyasztunk elegendő rostmennyiséget.

Puffadás
Ha túl kevés rostot fogyasztunk, akkor bizony felfúvódhatunk. Ez esetben az elfogyasztott étel túl lassan jut át az emésztőrendszeren, aminek köszönhetően van ideje megerjedni a belekben, ez pedig puffadáshoz és székrekedéshez vezethet. Fontos tudni azonban, hogy a túl sok rost fogyasztása is okozhat puffadást.

Étkezést követően nagyon hamar megéhezünk
Ha főétkezések után már egy-két órával úgy érezzük, hogy megint éhesek vagyunk, akkor ez gyakran annak a jele, hogy nem fogyasztunk elegendő mennyiségű rostot.

Étkezés után elálmosodunk
Ha a szokásosnál nagyobb, kiadósabb étkezés esetén után elálmosodunk, akkor abból még nincs igazán nagy probléma. Abban az esetben, ha ez minden egyes étkezésnél megtörténik, akkor annak bizony lehet a rostszegény táplálkozás az oka.

A rostszegény táplálkozás

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: rostszgény táplálkozás
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.