Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A stressz jelei!

A stressz jelei!

HillVital
2016. 06. 08. 15:26:00

A stressznek sokféle tünete lehet. Ebből a cikkből most megismerhetsz néhány olyat, amiről nem is gondolnád, hogy köze lehet a stresszhez.

A hétvégén bekövetkező migrén a gyors stresszcsökkenés miatt is lehet.

Érdemes ilyenkor átállni hétvégén is a hét közbeni alvásra és étkezésre, mivel így csökkenthetjük a migrén kialakulásának az esélyét. A stressz miatt az állkapcsunk is fájhat az éjszakai fogcsikorgatás miatt. Ilyenkor ajánlott fogvédőt használni éjszakára. Próbáljunk meg 7-8 órát aludni egy éjszaka, és közel a lefekvéshez ne fogyasszunk koffeint és alkoholt. A vérző íny is stresszre utalhat, a stressz meggyengíti az immunrendszerünket, és ezért a baktériumok könnyebben megtelepednek az íny környékén. Stressz miatt több olyan gyulladás is létrejöhet a szervezetben, amelyeknek a hatására pattanások jelennek meg. Ilyenkor egy jó szappan megteszi a hatását, csak ügyeljünk arra, hogy a bőrünk ne száradjon ki. A stressz előidézhet még krónikus viszketést, gyomorfájást, és aki allergiás, annak súlyosbodhatnak a tünetei.

Tudod mik a stressz jelei.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés