Menü

Ezek lehetnek a térdfájdalom gyakori okai

Veress Máté - HillVital
2019. 05. 16. 14:57:00

A térdfájdalom nagyon sok embert érinthet és számos oka is lehet. Most az 5 leggyakoribb okát ismerheted meg a térdfájdalomnak.

Sportsérülés: A szalagsérülés, a porcszakadás és a futótérd leggyakrabban a sporttevékenységgel függ össze. A futótérd az inak gyulladását jelenti, ami kialakulhat a túl sok és helytelen technikájú futástól, síeléstől és kerékpározástól. A legjellemzőbb tünete a fájdalom és a duzzanat. A kötőszövetből álló térdszalagok az ízületet alkotó csontokat kötik össze. Azonnal jelentkező komoly fájdalommal járnak amivel rögtön orvoshoz kell fordulni, de nem szabad terhelni a térdet.

Porckopás: Ez leginkább a középkorúaknál fordul elő. A porckopás hátterében általában a működő porc elvékonyodása áll és emiatt a csontok kidörzsölik az ízületek szélét. Ez a probléma sajnos sok mindenkinél jelentkezhet, de azoknál inkább fordul elő akik a térdet igénybe vevő sportot űznek vagy volt már korábban térdsérülésük. A korai tünet a fájdalom, a megterhelés vagy akár a reggeli merevség.

Ízületi gyulladás: Még nem tisztázott, hogy mi is okozza a rheumatoid arthritist aminek a során az immunrendszer megtámadja az ízületeket. Ez a betegség megkárosítja az ízületi tokot és a porcot is. Ez a probléma leggyakrabban a fiatal felnőtteknél vagy a korai középkorúaknál szokott jelentkezni. Nőknél még gyakoribb de akár gyerekeknél is jelentkezhet. Az elváltozás általában a kéz ízületein szokott kezdődni és ezután lesz beteg a nagyízület és a térd is. A legjellemzőbb tünetei a rossz közérzet, a fáradtság és a fájdalom.    

Íngyulladás: A hátsó combizmokat a térdhez rögzítő inak gyulladása is okozhatja. Ilyenkor fontos a pihentetés valamint a nyújtás és az erősítés is. Egyes esetekben szükséges az orvosi kezelés is, mivel akár az ínszalagszakadás veszélye is fennállhat.

Nyálkatömlő-gyulladás: Ezt a hosszan tartó térdelés, térd sérülés vagy akár fertőzés is okozhatja. Ez hetekig is kínozhatja az embert és emiatt fájdalom és duzzanat is kialakulhat a térdben. Ilyenkor pihentetni kell és érdemes a gyógynövényes termékek használata is.
Ezek lehetnek a térdfájdalom gyakori okai

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés