Menü

Ezek a térdfájdalom leggyakoribb okai

HillVital
2018. 11. 15. 14:33:00

A térdfájdalom bármilyen életkorban előfordulhat. A fiatalkorúak esetében általában egy túlerőltetés vagy valamilyen sport baleset miatt szokott kialakulni. Az idősebb korban általában porckopás miatt jön létre a fájdalom.
És itt jön ismét képbe a porckopás, ugyanis ez az egyik leggyakoribb oka. Először 40 év körül szokott jelentkezni mivel a porckopásnak több idő kell a kialakulásához. Azok akik fiatalkorban versenyszerűen sportoltak vagy valamilyen térdsérülést szenvedtek, azoknál szokott kialakulni a porckopás. Előidézheti a porckopást a hosszú ideig fennálló túlsúly is.

A nyáktömlő gyulladás is okozhat térdfájdalmat. A térdben lévő nyáktömlő a csontokat fedi le és az ízületet párnázza ki. Ez főleg fiatalkorban alakul ki. A hosszan tartó terhelés vagy esetleg a térdelés okozhat ilyen problémát. Mindenképpen kímélni kell a végtagokat.

Íngyulladás esetén is kialakulhat a fájdalom. A térdfájdalom az izom inainak gyulladása miatt is jelentkezhet. Ennek lehet a következménye futás, kerékpározás vagy síelés is. Ez sajnos nagyon kellemetlen fájdalommal jár és van amikor meg is duzzad.

A szalagsérülés egy rándulás, vagy ficam hatására jön létre és ez szintén fájdalmat okozhat. Ha ezek a szalagok megnyúlnak vagy elszakadnak, akkor azt nagy fájdalom kíséri.
Térdfájás

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: térdfájás
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.