Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

A természetes fájdalomcsillapító előnyei

2023. 12. 05. 10:35:00 hillvital.hu

A nem természetes fájdalomcsillapító hosszú távon sokkal károsabb a szervezet számára, mint az a segítség, amelyet abban a pillanatban nyújt.
 

Talán sokan nem értik ezt a mondatot, vagy nem értenek egyet ezzel a mondattal, számukra íródott ez a cikk.

 

Tudnunk kell, hogy a gyógyszerek rengeteg olyan szintetikus anyagot tartalmaznak, amelyre nincs szüksége a szervezetünknek. Az is fontos információ, hogy a gyógyszerek sok esetben nem a probléma kiindulási okát gyógyítják, csupán a mellé járó kellemetlen tüneteket szüntetik meg. Ez történik a fájdalomcsillapítás esetében is. A fájdalom azért jelentkezik, hogy jelezze, hogy a szervezetben valami helytelenül működik. Ilyen például egy gyulladás esetén jelentkező fájdalom. Amikor beveszünk egy nem természetes fájdalomcsillapító szert, akkor az nem a gyulladás helyén fog hatni, hanem a fájdalomérző idegünket bénítja le. Tehát a fájdalomérzet megszűnik ugyan, de a probléma kiindulási helye nem lett orvosolva, tehát a fájdalom bármikor visszatérhet.
 

A nem természetes fájdalomcsillapító másik káros hatása, amelyet sokszor elfelejtenek említeni, hogy a gyomor működésére káros hatással van, hiszen a szintetikus anyagokat a gyomornak fel kell dolgoznia, ugyanakkor például a sokszor éhgyomorra bekapott pirulák tönkre is tehetik a gyomor nyálkahártyáját stb. Gyomorbántalmakra bevenni például egy fájdalomcsillapítót elég nagy butaság.
 

természetes fájdalomcsillapító lényege, hogy semmilyen káros mellékhatással nem jár, a probléma gyökerét próbálja orvosolni, illetve a gyógynövények nem csak egy területre koncentrálnak, hanem sok jótékony hatással rendelkeznek. Míg egy fájdalomcsillapító csak a fájdalom érzetét szünteti meg, addig például egy gyógynövény tea megszünteti a kellemetlen érzést, általában gyulladáscsökkentő hatású és immunerősítő is. Ebben rejlik a természet és a természetben található gyógynövények fantasztikus ereje.
 

Talán nem is sejtjük, de az udvarunkban is ott lapul egy kiváló fájdalomcsillapító, amiért még csak pénzt sem kell kiadnunk, és nem kell a szerveinket káros mellékhatásoknak kitenni. Ismerjük meg a fekete nadálytő kiváló természetes fájdalomcsillapító hatását, amely krémek és gélek alapanyaga lehet, de megtalálhatjuk tea formájában is. A fekete nadálytő a reumás vagy ízületi fájdalmak kezelésére kiváló, ugyanakkor gyulladáscsökkentő hatása is ismert és képes a csontfájdalmakat is enyhíteni, tehát ütésekre és zúzódásokra is alkalmas. Tea formájában mellhártyagyulladás csökkenthető a fogyasztással.
 

Fájdalomcsillapítás természetesen