Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Természetes és hatásos fájdalomcsillapítók

2022. 01. 06. 11:35:00 hillvital.hu

Folyamatos fájdalmat érzel és nem tudod mi az oka?
 

Néha nehéz lehet kideríteni egy bizonyos fájdalom okát és sokszor az orvos által felírt gyógyszerek is hatástalannak bizonyulhatnak.

 

A természetes fájdalomcsillapító készítmények ilyenkor jó alternatívát jelenthetnek, hiszen kipróbálhatsz még egy dolgot, ha semmi más sem használ. A fájdalom egyik leggyakoribb formája a fejfájás, amely talán a legrosszabb az összes közül, mivel ilyenkor sokszor az egész szervezetedre hatással van a rossz érzés. A természetes fájdalomcsillapítók között szerencsére olyat is találni, amelyek kifejezetten a fejfájást kezelik. A fehér fűzfakéreg például évszázadok óta kedvelt gyógyszer Európában és Kínában is, elsősorban lázas betegségek, influenza, fejfájás és egyéb ízületi gyulladások kezelésére.
 

Rendkívül régóta használatos ez a természetes fájdalomcsillapító, amelyhez egyébként nem is nehéz hozzájutni és remek hatóanyagokkal rendelkezik.

Hatóanyaga ugyanaz a szalicil, ami az aszpirinben is megtalálható, azonban természetesebb formában és más összetevőkkel érkezik. A szalicil a szervezetben szalicilsavvá alakul át, amely hatékonyan csökkenti a lázat, a gyulladást és a fájdalmat, valamint egyéb tüneteket is képes enyhíteni bizonyos esetekben. Bár ez a gyógynövény lassabban hat, mint az aszpirin, hatása tovább tart, és ami a legfontosabb, hosszú távú használata is lehetséges, mivel használata biztonságos.

Természetes fájdalomcsillapítás.

 

Mivel nem csak fejfájást fogsz életed során tapasztalni, ezért érdemes olyan természetes fájdalomcsillapítókat is keresni, amelyek például ízületi és reumás fájdalmakat is enyhítenek.

 

A HillVital gyógyfüves mesterbalzsam egy természetes anyagokból összeállított krém, amely enyhítheti a fájdalmaidat. Mióta ember él a Földön, a létezés kötelező összetevője a különböző betegségek, fájdalmak, és gyulladások, amelyek megelőzése ellen lehet tenni, azonban ez nem mindig sikerül. Akár egy izomgyulladásról, akár egy fájdalmas reumáról beszélünk, a legrosszabb mindegyikben az elkerülhetetlen korlátozottság, a szükségtelen fájdalmak, és kellemetlen érzések. Próbáld ki te is a természetes fájdalomcsillapítókat és kerüld el ezeket!
 

Természetes fájdalomcsillapítás