Barion Pixel
Menü

A vadgesztenye krém visszérkezelő hatása

Sági Zsolt - HillVital
2019. 11. 18. 00:00:00

Sokan ismerjük a visszér problémáját, azt azonban kevesen tudják, hogy milyen jótékony hatással van rá a vadgesztenye krém.

A visszér a modern ember betegsége, hiszen általában a rengeteg ülőmunka és a mozgásszegény életmód okozza a kialakulását.

Természetesen sajnos a genetika is tehet róla, ugyanakkor fontos, hogy próbáljunk tenni ellene, hiszen a hajlam még nem azt jelenti, hogy kötelezően nálunk is jelentkezni fog a visszér. A visszér kialakulása általában az alsó végtagokban történik, méghozzá a helytelen vérkeringés okozza a visszérbetegséget. Gondoljuk csak végig egy napunkat, hogy hány alkalommal van lábunk olyan számára kellemetlen és egészségtelen helyzetben, ami növeli a visszér kialakulását.

Azok, akik ülőmunkát végeznek, fokozottan ki vannak téve a veszélynek, hiszen az üléskor másképp áramlik a vér az erekben, mint mozgáskor, a test szabad állapotában.

Sokan azért nem foglalkoznak a visszér problémájával, mert szerintük ez csak egy esztétikai probléma, ám ők nagyot tévednek. A visszeres láb trombózisveszélyes! Ezért is fontos, hogy egyrészt próbáljuk megelőzni a visszér kialakulását, másrészt, ha már vannak visszeres erek, akkor kezeljük azt. A vadgesztenye krém kiváló gyógyhatásokkal rendelkezik. Érdemes a hatóanyagokat végigböngészni és elkezdeni a használatát. Az értékes vadgesztenye kivonat védi a lábat, illetve nyugtató hatású is, tehát érdemes a megerőltetett lábat is vadgesztenye krémmel kényeztetni. A frissítő és ápoló hatása is kiváló, ugyanakkor a legfontosabb mégis a visszér elleni hatás. A vadgesztenye krém naponta 3 vagy 4 alkalommal alkalmazva már enyhíti, de akár meg is szüntetheti a visszeres lábat – természetesen ez a betegség súlyosságától is függ.

A krémet minden nap ébredés után érdemes a bőrbe masszírozni, kezdve a lábszártól a comb felé haladva.
A vadgesztenye krém használata már akkor is érdemes, amikor még csak apró tüneteit láthatjuk a visszér kialakulásának, hiszen tudjuk, a legtöbb betegség a kezdeti fázisban még visszafordítható. A vadgesztenye krém normalizálja a véredények működését, amellyel csökkenthető az ödéma képződés.

A gyulladáscsökkentő hatásnak köszönhetően a láb eredeti formájában tündökölhet. A repedezett bőr és a megkeményedett bőrfelületeken is segít a vadgesztenye krém.

Óvjuk meg magunkat a későbbi kellemetlenségektől és válasszuk a természetes hatóanyagú vadgesztenye krémet.

A visszér kialakulásához arengeteg ülőmunka és a mozgásszegény életmód is hozzájárul. Próbáld ki a varikoflex balzsamot visszér ellen.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!