Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A vállfájás okai és tünetei

A vállfájás okai és tünetei

HillVital
2017. 10. 02. 16:09:00

A váll fájdalma legtöbbször kezelhető, és pihentetéssel, megfelelő mozgatással, enyhíthetők a fájdalmak.
 

A váll izmait a csontokhoz inak kapcsolják. Ha ezeket az inakat túlerőltetjük, olyankor lép fel íngyulladást. Ezek az inak olyankor egy elhasznált kötélhez hasonlóan kirojtosodnak.

Tünetei: gyulladás és fájdalom.

A nyálkatömlő-gyulladás gyakran az íngyulladás következményeként alakul ki. Ilyenkor azok a kis, folyadékkal teli tömlők gyulladnak be, amelyek körülveszik az ízületet. Ezek védik meg az ízületeket a lendítő és köröző mozdulatok során fellépő súrlódás koptató hatásaitól.

Sérülések következtében is keletkezhet fájdalom, amikor a vállízület csontjai elmozdul­nak a helyükről, ez a vállficam. Az ízület helyreállítható ugyan, de a sérü­lés bármikor könnyen kiújulhat. Az ízületek felszínét borító porc is kopásnak indulhat, ami szintén gyulladással, duzzanattal, fájdalommal és merevséggel jár.

Ízületi gyulladásnak nevezzük bármely ízületünk gyulladással járó megbetegedését, mely jelentkezhet heveny vagy krónikus formában. Érinthet egy vagy több ízületet, az érintett ízület(ek) duzzanatával, vörösségével, melegségével, fájdalmával és funkciójának csökkenésével járó állapot. De egyéb tünetek is jelentkezhetnek: általános gyengeség, rossz közérzet, hőemelkedés vagy akár láz is.

Legközelebb azt nézzük meg, hogy hogyan előzhetjük meg a vállfájdalmat.
Ezek okozhatnak vállfájást valamint ismerd meg a tüneteit.

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés