Menü

Hihetetlen hatásai vannak a varázsdiónak

HillVital - Veress Máté
2019. 02. 15. 10:10:00

Nagyon kevesen tudják a varázsdióról, hogy milyen nagyszerű hatásokkal rendelkezik. Számos bioboltban megtalálható a belőle készült kivonat. Most megtudhatod, hogy miket helyettesíthetsz vele és hogy milyen csodás hatásai vannak.

A nedves törlőkendők sok esetben vegyszereket tartalmaz mivel azzal itatják át. Nagyon jó alternatíva viszont ha egy egyszerű papírtörlő kendőre egy kis varázsdió-kivonatot öntünk.

Szinte minden arctonik tartalmaz acetont ami nagyon hamar kiszárítja a bőrt. A varázsdió kivonatot erre is használhatjuk. Csak egy kicsit kell önteni egy vattakorongra és már használható is. A varázsdió természetes baktériumölő, nagyon jó a pattanásokra és a bőrt is kíméli.

Aranyér ellen is nagyon jó a varázsdió kivonat. Ebben az esetben is egy vattakorongra kell egy kis varázsdió kivonatot önteni és át kell törölgetni vele az aranyér körüli részt. Csökkenti a gyulladást és még a fájdalmakat is csillapítja.

Fáradt szemek esetén érdemes ismét a varázsdió kivonatot bevetni. Csak a két szemre kell helyezni egy-egy varázsdióval átitatott vattakorongot és rajta kell hagyni 10 percig.

A varázsdiós borogatás rendkívül jó a horzsolásokra, zúzódásokra és még a fájdalmat is csökkenti valamint felgyorsítja a gyógyulási időt.

Egyes kutatások szerint a varázsdió nagyon jó szájfertőtlenítő. A fogakon létrejött lerakódásokat, lepedéket feloldja és megakadályozza a szájüregi fertőzéseket is.
Hihetetlen hatásai vannak a varázsdiónak

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában