Menü

A végtagzsibbadás lehetséges okai

HillVital
2017. 09. 26. 11:20:00

A kéz- és lábzsibbadás gyakran csak időleges véráramlási probléma, a végtagok erei és az idegvégződések összenyomódnak. Ilyenkor el kell kezdeni mozogni vagy megváltoztatni a testhelyzetet, és az érzéketlenség eltűnik.

Az alvás közbeni kényelmetlen testhelyzet is lehet oka a kéz zsibbadásának. Ha az érzéketlenséget egyre gyakrabban észleljük, és hosszú időn keresztül sem múlik el, akkor érdemes jobban odafigyelni, mert komoly betegség tünete is lehet.

Bármilyen elváltozás nyaktájékon idegbecsípődést válthat ki, ami oka lehet a kéz zsibbadásának, és ugyanúgy fejfájást vagy egyensúlyi zavarokat is okozhat.

A sclerosis multiplex is előidézhet kézzsibbadást. Az agyi- gerincvelői idegrostok védőburkolata gyulladás miatt sérül, ezáltal megszakad az idegpályák közötti összeköttetés.  Az érzékenység csökken, a kezekben zsibbadás érzékelhető.

Végtagi érszűkület is vezethet zsibbadáshoz. A vérrög lelassítja a véráramlást, ezért vérellátási zavarok keletkeznek a végtagokban. Ez a betegség kivizsgálást és megfelelő kezelést igényel. A vérszegénységet és cukorbetegséget gyakran kísérik vérkeringési zavarok a végtagokban, és ennek következménye is lehet a zsibbadás.

A vállidegekben fellépő idegzsába is okozhat a kézben zsibbadást. Az agyi vérkeringési zavar (agyi infarktus) a legveszélyesebb következménye a kézzsibbadásnak. Ha a kézzsibbadást még végtagmozgási zavarok, tudatzavar, fejfájás, beszéd- és látási zavarok is kísérik, azonnal mentőt kell hívni!

Tudd meg, hogy mitől zsibbadhatnak a végtagjaid. Gyakran csak véráramlási probléma okozza de ez nem igaz minden esetre.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában