Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A vese leggyakoribb betegségei

A vese leggyakoribb betegségei

Sági Zsolt - HillVital
2017. 11. 24. 16:20:00

Sajnos sok esetben nem vesszük komolyan a vese fontosságát és nem figyelünk rá kellően, aminek következtében megjelennek a vesebetegségek!

A vese leggyakoribb betegségei a következők lehetnek:

- Fejlődési rendellenességek 
- Gyulladások
- Vesekő

- Daganatos elváltozások

A mindennapi életben gyakran a fenti betegségek együtt jelennek meg.

Fejlődési rendellenességek

Nagyon fontos a beteg kivizsgálása, a szokásos rutin laborvizsgálatok mellett fejlett képalkotó vizsgálatokkal (CT). A betegség gyógymódját a fejlődési rendellenesség súlyossága, illetve a laboreltérések döntik el. A gyógymód ilyenkor általában valamilyen műtéti beavatkozás lehet. 

Gyulladások

Vannak akut és krónikus gyulladások. A kezelés során mindig meg kell keresni a kiváltó okot. Feltétlenül szükséges ultrahangvizsgálat, valamint ettől függően egyéb képalkotó eljárás is. Ilyenkor szükség van vérvizsgálatokra is a gyulladás követése céljából, illetve a vesefunkciós eltérések miatt.

Vesekő

Vesekő esetén a kő helyzete, a kő által kiváltott megbetegedés, az esetleges kísérő betegségek döntik el a terápiát. A legfontosabb a kő eltávolítása. Ez a technikai fejlődésnek köszönhetően már szintén több módon lehetséges. Modern eljárás a testen kívüli kőzúzás, amely legtöbbször ultrahangos energiával történik. Ilyenkor a követ összezúzzák, mely a vizelettel távozik. Egy másik eljárás, amikor egy célzott szúrást ejtenek a vesére, bevezetnek egy speciális endoszkópot, és a testen belül zúzzák szét a követ, amely később szintén a vizelettel távozik. 

Daganatos elváltozások

Először is tisztázni kell, hogy a daganatos megbetegedés jó vagy rosszindulatú-e. Rosszindulatú esetén a daganatot el kell távolítani. Ennek több módja is lehetséges, akár a beteg teljes veséjével együtt. A terápiát a szövettani vizsgálat, illetve a betegség kiterjedése alapján határozzák meg. Jóindulatú elváltozás esetén is időnként műtétre van szükség. 

A vese leggyakoribb beregségei

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.