Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ajándékötletek karácsonyra

Ajándékötletek karácsonyra

HillVital
2017. 12. 08. 16:17:00

Természetesen az ajándékok kiválasztásánál sok szempontot kell figyelembe venni.

Először is azt, hogy kinek vásárolsz, és hogy mi az érdeklődése. Nyilván, aki nem szeret horgászni, nem veszünk neki pecabotot. Az sem mindegy, hogy hölgynek vagy férfinak ajándékozunk. De az sem utolsó szempont, hogy mennyit költünk ajándékokra. Mindenkinek van egy kerete, amit elkölthet. Azt is meg kell nézni, hogy hány embernek kell vásárolnunk.

Jó választás lehet mozi- vagy színházjegyet ajándékozni. Fiatalokat meglephetünk egy-egy fitness- vagy edzőtermi bérlettel. A tehetősebbek befizethetnek egy wellness hétvégére szeretteiknek. Ezekben az a jó, hogy „két legyet üthetünk egy csapásra”… vagyis két embert ajándékozhatunk meg egyszerre. Gyerekek készíthetnek valamilyen kedves kis rajzot szüleiknek, testvéreiknek.

Újabban igen elterjedt „egészséget” ajándékozni. Ez lényegében különböző egészségjavító- és vitaminkészítményeket jelent. Adhatunk természetes alapanyagú kozmetikumokat, haj- és bőrápoló krémeket. Ha tudjuk, hogy szeretteink (pl. nagymama vagy nagypapa) ízületi fájdalmakkal él, lepjük meg fájdalomcsillapító krémmel, balzsammal.

Akik praktikus meglepetést keresnek, örömet szerezhetnek ajándékkártyával, ajándékutalvánnyal is. Így rokonaik, barátaik a nekik legjobban tetsző ajándékokat választhatják ki maguknak.

De apró ajándéktárgyakkal, pici meglepetésekkel, apróságokkal is szerezhetünk hatalmas örömet a másiknak.
 

Ne felejtsük el, hogy hiába a drága ajándék, ha nincs benne a szívünk. Ne feledjük az örök igazságot: Nem az a fontos, hogy mi van a fa alatt, hanem hogy kik vannak körülötte…
Hatásos ajándékötletek karácsonyra.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában