Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az ajándékozás illemtana

Az ajándékozás illemtana

HillVital
2016. 12. 19. 16:30:00

Itt a karácsony, a szeretet ünnepe. Ilyenkor ajándékozunk a legtöbbet. Ennek is megvannak az illemszabályai. Ismerkedjünk meg velük!

Bizonyára már mindenki megvásárolta a szeretteinek szánt ajándékot. Bár sokan vannak, akik az utolsó pillanatokban rohangálnak a boltokban, hogy időre elkészüljenek.

Az ajándékot mindig megfontoltan, jól átgondolva kell kiválasztani. Vigyázzunk, hogy ne kövessünk el illetlenséget.

Pl. nem dohányost megajándékozni egy hamutartóval, vagy cukorbetegnek édességet adni. Az igazi ajándék mindig személyre szabott. Előtte már lehet puhatolózni, hogy mit szeretnének a családtagok, rokonok, barátok… Így szerezzük a legnagyobb örömet.

Használt tárgyat nem illik ajándékba adni, de pl. műtárgyakat, antikvár könyvet, régi, értékes porcelánt igen.

Az ajándékot illik szépen becsomagolni. Az esztétikus csomagolás mindig emeli az ajándék értékét. Vigyázzunk, hogy a csomagban ne maradjon blokk vagy árcédula.

Az ajándékot szívesen kell fogadni. A csalódásunkat, nemtetszésünket nem illik kimutatni. Ne tegyünk semmiféle lekicsinylő megjegyzést. Nagyon megbánthatjuk vele az ajándékozót.

Az ajándékot illik megköszönni, és az ajándékozó előtt kibontani. Nagyon illetlen, ha becsomagolva félretesszük. Az ajándékot akkor is illik megköszönni, ha nem személyesen adták át. Csak egy telefon, és máris nyugtáztuk a másiknak, hogy „Köszönöm, aranyos vagy, megkaptam.” 

Az ajándékozás illemtana

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.