Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Milyen sót fogyasszunk?

Milyen sót fogyasszunk?

Veress Máté - HillVital
2021. 05. 12. 11:29:00

A fenti álláspont valóban igaz, de csak a közönséges asztali konyhasóra.
 

A konyhasó

 

A konyhasó, avagy a nátrium-klorid a legismertebb sófajta. Az emberek nagy része ezt használja az ételek ízesítésére Ez egy mesterségesen előállított sófajta, jellemzően erőteljes, csípősen sós ízzel rendelkezik. Nem rendelkezik viszont értékes ásványi anyagokkal. Sok káros anyagot tartalmaz, mértéktelen fogyasztása egészségügyi kockázatot rejt, ezért a legjobb, ha elfelejtjük.
 

De akkor mivel sózzuk az ételeinket?

Manapság már többféle só áll a rendelkezésünkre, amelyek nem károsak az egészségünkre nézve, sőt, hasznosak. Ismerkedjünk meg ezekkel!
 

Parajdi só

A parajdi só valamikor Magyarország egyik büszkesége volt, amelyet mai napig is bányásznak Erdélyben, a híres parajdi sóbányában. A világ egyik legjobb minőségű sófajtája, amely 84 különféle értékes ásványi anyagot tartalmaz. Ennek köszönhető, hogy rendkívül egészséges és hasznos a szervezet számára. A parajdi só egy természetes, kellemes ízű sófajta, de aromája nem túl erőteljes. Ma már hazánkban is újra egyre több helyen megvásárolható.

 

Himalája só

A Himalája sót a Himalája sóbányáiban bányásszák, kézzel nyerik ki a földből. A tudomány állása szerint jelenleg az egyik legértékesebb sófajta. Természetes, semmilyen utólagos ipari kezelésnek nem vetik alá. Mindenféle szennyeződéstől és vegyi anyagtól mentes, a Föld legmagasabb hegyének gyomrában termelődött az évezredek alatt. Akárcsak a parajdi só, 84 különböző ásványi anyagot tartalmaz, és rendkívül kellemes ízzel rendelkezik.

A „mértéktelen sófogyasztás” ebben a formában nem igaz, és meglehetősen pongyola megfogalmazás, hiszen a káros sóból minimális mennyiség is káros, a jótékony sóból a nagy mennyiség nemhogy káros, hanem kifejezetten kívánatos! 
 

Ilyen sót fogyasszunk.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.