Menü

Ébredj kipihenten ennek a segítségével.

Sági Zsolt - HillVital
2020. 12. 04. 15:56:00

Annak érdekében, hogy minél gyorsabban és könnyedén el tudjunk aludni gyakran sok mindet kipróbálunk.

Azonban van néhány dolog, melyekre érdemes odafigyelni altatók szedése előtt.

Napfény:
A napfényre nem csak a D-vitamin miatt van szükségünk. Ha nem ér bennünket elegendő napfény, akkor bizony a belső biológiai óránk könnyedén összezavarodhat. Ennek érdekében ajánlott minden nap egy kevés időt a szabadban tölteni.

Mozgás:
A fizikai fáradtság is egyike azoknak, amelyeknek köszönhetően könnyebben és jobban tudunk elaludni. Mivel sokszor csak mentálisan fáradunk el, és a fizikai fáradtság elmarad, ezért nehezen megy az elalvás. Ilyenkor mozogjunk egy keveset. Ha tehetjük akkor a szabadba de akár otthonunkban is végezhetünk különböző gyakorlatokat.

Relaxálás:
Alvás előtt érdemes egy kicsit megnyugodni, ellazulni. Végezhetünk akár relaxációs gyakorlatokat is. A lényeg, hogy egy kicsit kikapcsoljunk.

Ezen kívül akár néhány házi praktikával is próbálkozhatunk melyek közül most bemutatunk egyet.

Megfelelően kell adagolni a hozzávalókat és akkor sikerrel járunk.

A 2 hozzávaló a cukor és a só. Mindkettőnek fontos szerepe van abban, hogy a szervezet megfelelően működjön. A só az immunrendszer erősítésében játszik szerepet, csökkenti a fejfájást, növeli az energiaszintet. A cukorban lévő glükóz nagyon értékes a sejtek energiájához. Ez a 2 összetevő nagyon előnyös a stressz ellen, ezért segít hamarabb elaludni és egész éjszaka pihenni. Először is akkor ajánljuk ezt a keveréket ha nagyon nehezen alszol el és éjjel felébredsz de már nem tudsz visszaaludni.

Hozzávalók:
5 teáskanál barna cukor
1 teáskanál tengeri só

Keverjük össze alaposan a sót és a cukrot (az arány legyen mindig 5:1). Ha kész a keverék tegyük egy zárható üvegbe. Mielőtt lefekszünk tegyünk egy kis keveréket a nyelvünk alá, hamar olvad és hat is.

Hogyan aludjunk el gyoran?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában