Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mennyit tanácsos aludni?

Mennyit tanácsos aludni?

HillVital
2016. 05. 10. 14:36:00

Minden embernek más és más az alvásigénye. Van, aki 4-5 órai alvás után is fittnek, kipihentnek érzi magát. De van olyan is, aki 8-10 órai alvás után alig bír reggelente kikecmeregni az ágyból. Mennyit is tanácsos tehát aludnunk? 

Nagyanyáink a tyúkokkal feküdtek, s azokkal is keltek. Egész nap dolgoztak, este nem kellett altató. Igaz, tévé és számítógép sem volt…

Akkor tehát mennyit aludjunk? A válasz egyszerű: minden ember annyit aludjon, amennyitől másnak pihentnek, energikusnak érzi magát.

Ez 5-10 óra között mozog. Azt viszont tudni kell, hogy az éjfél előtti alvás a legpihentetőbb, a szervezetünk számára a legoptimálisabb idő a feltöltődésre. A testhőmérsékletünk estefelé csökken, hajnal háromkor éri el a mélypontot. Eddig tart a mélyalvási periódus. Három után alvásunk már felületesebb, forgolódunk, fel-felébredünk. Esetleg kimegyünk a WC-re.  Tehát mindenképpen tanácsos három előtt aludni pár órát. Ez az „éjszakai baglyok” esetében nehezen kivitelezhető, de jobb, ha fokozatosan előre hozzák az elalvást. Ha minden este csak 5-10 perccel hamarabb próbálnak elaludni, előre hozhatják az elalvási időt akár egy- két órával is. Higgyék el, szervezetük meghálálja!

Tudd meg mennyit kell aludni.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód alvás
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés