Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Aranyér kezelése házilag

Aranyér kezelése házilag

HillVital
2017. 03. 21. 07:32:00

Ez túlságosan közhelyes tanácsnak tűnhet, mégis elengedhetetlenül fontos.

Minden székelést követően meleg vízzel ápold le a végbélnyílás környékét, amivel megakadályozhatod a további irritációt és a kórokozók elszaporodását. Szappan használata ebben az esetben nem célszerű, hiszen tovább száríthatja az amúgy is szenzitív területet. Fordíts nagy hangsúlyt az alapos és kíméletes szárításra is, hiszen a nedves közeg jó alapul szolgálhat a gombás fertőzéseknek. Ha ezekkel megvagy, akkor bátran használhatsz aranyér elleni kenőcsöt, esetleg kúpot, hiszen biztosítottad a feltételeket a nagyfokú hatékonyság eléréséhez.

Aranyér kezelés házilag? Igen, lehetséges!

Az aranyér kezelése házilag nagyban függ attól is, hogy személy szerint rád mi a jellemző a panaszaid tekintetében. Van, akinek a meleg ülőfürdő például csodákra képes, megint másnak a hideg vizes borogatás vagy a jegelés hozott nem várt sikert.

A legjobb, ha mindkét módszert kipróbálod, s amelyiket jobbnak érzed, azt alkalmazod. A higiéniához még hozzátartozik, hogy a WC papír használatát jobb, ha egy időre mellőzöd, s helyette a nedves, allergén anyagoktól mentes törlőkendőket részesíted előnyben. Ezek kíméletesen ápolnak, s nem súlyosbítják tovább a fájdalmas tüneteidet.

Az aranyér kezelésének házilag van egy másik aspektusa is, ami a prevencióra helyezi a hangsúlyt. A magas rosttartalmú ételek a barátaid, így szentelj nagy figyelmet ezek fogyasztására: a gyümölcsök, zöldségek, teljes őrlésű gabonák pozitívan támogatják céljaid elérését. A rostdús étkezéshez tartozó fontos életmódbeli tanács még a nagy mennyiségű folyadék fogyasztása, ami minden tekintetben optimálisan hat a szervezetedre.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: aranyér kezelés házilag
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.