Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Mire jó az aszpirin?

Mire jó az aszpirin?

HillVital
2016. 06. 21. 15:39:00

Az aszpirinnek most egy egész más oldalát szeretnénk bemutatni. Egy olyan oldalát, amelynek semmi köze nincs a gyógyításhoz. Néhány házi praktikára hívnánk fel a figyelmet az aszpirinnel kapcsolatban.

Vágott virágaink tovább szépek, frissek maradnak a vázában, ha egy aszpirint feloldunk a váza vizében. Az oldatot időnként frissítsük! Így tovább díszítheti otthonunkat a gyönyörű virágcsokor.

A rovarcsípés okozta viszketés enyhítésére is használhatjuk.  Nem kell mást tennünk, csak a begyulladt bőrfelületet nedvesítsük be, és egy összetört aszpirinnel dörzsöljük át! De vigyázzunk, mert ha a csípés allergiás tüneteket okoz, azonnal forduljunk orvoshoz!

Pattanások ellen is kiváló. Egy jó módszer, hogy megszabaduljunk tőlük. Ha egy porrá tört aszpirint egy kis vízzel összekeverünk, így egy pépes kenőcsöt kapunk. Ezzel dörzsöljük be a pattanásokat. Hagyjuk a bőrön néhány percig, majd mossuk le! Ezt naponta addig ismételjük, míg a pattanások eltűnnek.

Ha meg megfájdul a fejed, nehogy aszpirint vegyél be! Dörzsöld be a halántékodat borsmenta illóolajjal, vagy végy egy jó kakukkfüves fürdőt, vagy igyál egy cickafarkteát
Néhány házi praktika aszpirinnel.

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés