Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az alacsony vérnyomás kezelése

Az alacsony vérnyomás kezelése

Veress Máté - HillVital
2020. 08. 13. 13:37:00

Hatásos lehet a sportolás, a szabadidő aktív eltöltése.
 

Ez az egészség szempontjából számos más tekintetben is hasznos. A keringési rendszert edző mozgásformák ajánlhatók, pl. kocogás, futás, kerékpározás, úszás, stb. Érrendszeri problémánál alapvető emelni az elfogyasztott szobahőmérsékletű víz mennyiségét. 20 kg testsúly esetén 1 liter, így mindenki ki tudja számolni magának. Jó tanács: reggel ne pattanjunk ki hirtelen az ágyból. Hatékony lehet még heti egy alkalommal szaunázni, a hőterhelés edzi az ereket.


Hatásos lehet még a gyógyteák fogyasztása.

 

Rozmaringtea: 1 teáskanálnyi rozmaringlevelet 1 liter vízzel forrázzunk le, 10 percig hagyjuk állni, majd szűrjük le.

 
Borsikafűtea: 2 teáskanálnyi szárított
borsikafüvet forrázzunk le 1 csészényi forró vízzel, majd 5 perc után szűrjük le.


Kakukkfűtea: 1 teáskanálnyi levelet 1 csésze forrásban lévő vízzel leöntünk, negyed órán át lefedve állni hagyjuk, majd leszűrés után fogyasztjuk.

 

Az ánizs és a gyömbér is vérnyomásemelő hatású, teában vagy ételekben fogyasztva, limonádéhoz adva egyaránt kellemes ízű.
 

Alacsony vérnyomás kezelése

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés