Menü

Az alkoholfogyasztás nagy veszélyei

Veress Máté - HillVital
2019. 05. 30. 12:59:00

Ha huzamosabb időn fennálló alkoholfogyasztás sajnos akár súlyos károsodásokat is okozhat fizikailag és pszichés állapotban is. Tönkreteheti a közösségi életet is egy idő után. 

Az alkoholos italok elfogyasztása konkrétan potenciális sejtméregnek tekinthető ami a szervezet minden sejtjére káros hatással van.
Az alkohol károsítja a szívizmokat ami által szívritmuszavar alakulhat ki. Ilyenkor a szívizom összehúzódó képessége lecsökken, kitágulnak a szívkamrák és megnő a szív mérete jelentősen. A szív összes funkciója károsodik, légszomj alakul ki lecsökken a munkaképesség. Az alkoholisták leggyakoribb halálának az oka ez szokott lenni. A mértéktelen alkoholfogyasztás miatt kialakulhat magas vérnyomás és szívinfarktus is valamint az agyi ereknek is lehet trombózisa és az agyi infarktus is kialakulhat.

A sok alkohol hatására zavar lesz a vérképzésben és a beteg vérszegénnyé válik. Aki nagyon sok alkoholt iszik annál előfordulhat, hogy az átlagosnál nagyobbak a kóros vörösvérsejtek.
Az anyagcsere is felborulhat mivel az alkoholfüggő nem visz sok értékes tápanyagot a szervezetébe. Nagy lesz az esélye az elhízásnak, a cukorbetegségnek, a csontritkulásnak valamint emelkedik a vér koleszterin és zsírsavszintje.

Nagyon sokat károsodik a máj és emiatt a fehérje anyagcsere eltérései miatt vérzékenység is kialakulhat. A sok alkohol az emésztőrendszer összes szintjét képes károsítani. Az alkoholos italok fogyasztása felel a gégerák, a nyelőcsőrák és a májrák nagy részének kialakulásáért.

A központi idegrendszer egyes kóros betegségeinek a kialakulása is létrejöhet az alkoholtól. Később akár demencia is létrejöhet.
Az alkoholistáknák a szexuális tevékenység is beszűkülhet még akár impotencia is kialakulhat. Az alkoholbetegeknél szinte az összes szenvedélybetegségre jellemző viselkedésformák észrevehetőek. Nagyon gyakori a depresszió és rosszabb esetben az öngyilkosság is az alkoholbetegeknél. A személyes kapcsolatok tönkremennek, válás is követheti az eseményeket vagy a család is tönkremehet. Akár a munkáját is elveszítheti az egyén és nehéz lesz új munkát találnia.
Az alkoholfogyasztás nagy veszélyei

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.