Menü

Ezek a szokások aranyérhez vezetnek

HillVital
2018. 01. 25. 16:30:00

Nem csak a genetikai hajlam járul hozzá az aranyér kialakulásához. Sok olyan dolog akad a hétköznapokban amelyek problémát okozhatnak.

Ha túl sokáig ülsz a vécén. Vannak akik túl sokáig ülnek a vécén, akár fél órát is. Minél tovább ülsz rajta, annál több vér áramlik a végbél környékén lévő erekbe. Ez okozhatja az aranyér begyulladását is. Állj fel rögtön ha elvégezted a dolgodat.

Fontos az is, hogy amint székelési ingert érzel a legrövidebb időn belül menj el az illemhelyre. Ha visszatartod, akkor bekeményedik a széklet és csak komoly erőlködés árán lesz székelés. A nagy erőlködés aranyeret vagy akár végbélrepedést is okozhat.

A túl gyakori erőlködés miatt is kialakulhat az aranyér. Ilyenkor túl nagy nyomás nehezedik a végbél környékén található erek falára. Ilyenkor megsérülhet az érfal és ami a legrosszabb érzés, hogy az aranyér ki is záródhat.

Az alacsony rost és a kevés folyadékbevitel székrekedéshez vezethet, majd később pedig aranyérhez. Sőt az ilyen táplálkozástól még az anyacsere is lelassul, puffadás is kialakulhat.

Ha hirtelen túl nagy súlyt emelsz az is vezethet sajnos aranyér kialakulásához.
Ezektől a tevékenységektől alakulhat ki aranyér. 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés