Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Tényleg egészséges az aszalt gyümölcs?

Sági Zsolt - HillVital
2020. 12. 14. 15:37:00

Ahhoz, hogy megtudd a választ a kérdésre először meg kell ismerned magukat az aszalt gyümölcsöket.

Ha megtudod, hogy milyen hatásokkal rendelkeznek az aszalt gyümölcsök, akkor rögtön megkapod a választ.

Az aszalás során a friss gyümölcs víztartalma jelentősen lecsökken.

Megfelelő tárolás mellett, adalékanyag nélkül is nagyon hosszú ideig megőrzi az ízét és az állagát, találhatóak a boltban olyan aszalt gyümölcsök is amelyek tartalmaznak kémiai tartósítószereket. Az ilyen termékeknek az a lényege, hogy a gyümölcs színe és tartóssága még tovább maradjon meg.

Ha nem akarunk vegyszerekkel teli aszalt gyümölcsöket fogyasztani, akkor akár otthon is lehet készíteni aszalt gyümölcsöt.
Az aszalt gyümölcsök megőrzik a friss gyümölcsben található vitaminok és ásványi anyagok szinte teljes részét. A fogyasztása kielégíti az édesség utáni vágyat is és helyettesíti a desszerteket. Az aszalt gyümölcsök a legjobbak székrekedésre, mivel nagyon magas a rosttartalmuk. Nagyon jó telítettségérzetet biztosítanak. A konyhában is sok területen felhasználhatóak mint például nagyon jó süteményekhez, kompótokhoz, müzlikhez vagy akár salátába is.

De hogy hogyan is kell aszalni?

Otthoni aszalás esetén mindenképpen be kell tartani ezeket a lépéseket.
- Össze kell gyűjteni az összes friss még épséges gyümölcsöket.
- Meg kell mosni őket alaposan, aztán szárazra kell törölni őket.
- A nagyobb darabokat fel kell vágni tetszésszerű darabokra. A magokat ha van bennük, akkor el kell távolítani.
- Az aszalást lehet végezni akár sütőben, kemencében, vagy ha jó idő van akkor szabad levegőn is. Addig kell aszalni olyan 60 fokon amíg a gyümölcs el nem veszti a víztartalmának a 80%-át, ez akár eltarthat 6 óra hosszától akár több napig is. Ha napon végezzük az aszalást, akkor többször is át kell mozgatni a gyümölcsöket. Akkor jó amikor már nem lehet belőle vizet kipréselni.

A kész aszalt gyümölcsöket akár 1 évig is lehet tárolni persze száraz, szellős és hűvös helyen. Tehát végezetül ha esetleg nem kaptál volna a cikk elolvasása közben a kérdésre, akkor eláruljuk, hogy az aszalt gyümölcs rendkívüli egészséges.

Tényleg egészséges az aszalt gyümölcs?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.