Menü

Napjaink „tömegpusztító fegyvere”: az élelmiszeripar

HillVital
2017. 05. 25. 10:16:00
Napjaink „tömegpusztító fegyvere”: az élelmiszeripar

Napjaink egyik tömegpusztító fegyvere a gyógyszeripar. Erről nemrég írtunk bővebben. De most nézzük meg a másik „tömegpusztító fegyvert”, az élelmiszeripart.
Tovább olvasom...

Cikkünk elején egy érdekesség. Tisztában vagyunk azzal, hogy a földön az ember az egyetlen élőlény, aki tönkreteszi a táplálékát, mielőtt elfogyasztja? Süti, főzi, netán megmikrózza az ételét, tönkretéve ezáltal a hasznos összetevőket, enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat. Az élelmiszeripar ugyanez, csak sokkal-sokkal nagyobban. Különböző hőkezelésekkel, vegyszeres kezelésekkel minden létező életet kiöl a táplálékból, majd csomó „plusszal” tölti meg, hogy egyben is maradjon. Ez a készélelmiszer meghatározása.

 

Sajnos az élelmiszeriparban is elsősorban a profit a lényeg. Hogy minél gyorsabban vágósúlyba kerüljön egy állat, minél nagyobb legyen a paprika, minél pirosabb a paradicsom…  Az állatokat antibiotikumokkal, különböző kémiai szerekkel kezelik, hogy minél hamarabb piacra kerüljenek. Talán enyhe túlzással úgy is fogalmazhatnánk, hogy az embereknek nem kell a patikába menni antibiotikumért, elég, ha megesznek egy szelet húst, amit a hipermarketben vettek… Ennek következtében aztán ezek a mérgek felgyűlnek a szervezetben, mérgezik azt, gyengítik az immunrendszert.

Az evolúciós folyamatban az ember szervezete évezredek alatt alakult ki, és mindig harmóniában volt a természettel. Sajnos napjainkban tönkreteszik a természetes ételeket, kiirtják a természetet. A természet körforgásában minden növénynek és állatnak megvan a szerepe. Ha megbolygatjuk ezt a körforgást, ennek számtalan negatív következménye lesz. Először is felbomlik az ökológiai, biológiai egyensúly. Az utóbbi 50 évben teljesen eltávolodtunk a természettől, persze, hogy az emberi szervezet nem tud ilyen gyorsan reagálni a változásokra, megbetegszik.

Tisztelet azoknak a biogazgaságoknak, őstermelőknek, akik megpróbálják a természet egyensúlyát visszaállítani. És tisztelet azoknak is, akik az emberek egészségének megőrzéséért fáradoznak. Akik nem mérgekkel akarnak gyógyítani, hanem a természet patikáját felhasználva segítenek, hogy az ember öngyógyító mechanizmusa tökéletesen működjön.
A tömegpusztító fegyver: az élelmiszeripar.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés