Menü

Miért is annyira ellentmondásos a koriander? Most megtudhatod!

Veress Máté - HillVital
2019. 04. 03. 10:15:00

Sajnos nagyon ellentmondásos fűszernövény a koriander. Vannak akik nagyon imádják, ám vannak akik undorodnak tőle. De hogy miért nem kedvelik annyira? Ez a szaglószerv érzékenysége miatt lehet.

Vannak olyan emberek akiknek a szaglószervi érzékenysége nagyon érzékeny, ezért szinte szappanszerűnek érzékelik a növényt. Akik nem szeretik a koriandert azok arról számolnak be, hogy olyan mintha szappan került volna az ételbe.

Akár az is számíthat, hogy ki melyik részén él a világnak. A közel-keleten nagyon kevesen undorodnak a koriander ízétől. Ott szinte alapfűszer a koriander. Nem tehetnek róla az emberek mivel a génjeikbe van kódolva ez.
A koriander pedig nagyon-nagyon egészséges fűszernövény. Azt tudni kell róla, hogy minden része ehető. Kapható frissen és őrölve is. Nagyon sok vitamin és ásványi anyag található benne.

Megtalálható benne az A-, C- és K- vitamin is de magas a folsav, vas, magnézium és kalcium tartalma is. Nagyon jó antioxidáns a koriander és méregtelenítő hatással is rendelkezik. Segít benne, hogy a méreganyagok és a nehézfémek távozzanak a szervezetből. Nagyon hasznos a vesék, a máj, a tüdő és a bőr számára. Érvédő hatása is van, ezért a rendszeres fogyasztása csökkenti az érszűkület, a stroke és a szívroham esélyét. Nagyon jó hatással van az emésztésre, enyhíti a hányingert és a puffadást is. Mindent összevetve nagyon egészséges fűszernövény a koriander. Aki nem bírja fogyasztani az sajnos így kimarad a nagyszerű hatásaiból.
Miért is annyira ellentmondásos a koriander? Most megtudhatod!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.