Menü

Az értágulatok okozta bőrelváltozások

Veress Máté - HillVital
2021. 12. 02. 11:46:00

Érdemes tudni először is, hogy átmeneti értágulatot okozhat a masszázs, a láz és egyes hőhatások is ezek viszont rövid időn belül eltűnnek maguktól. Vannak viszont tartós értágulatok amelyek lehetnek elsődlegesek és másodlagosak is amelyek valamilyen betegség tünetei. Most felsoroljuk neked a leggyakoribb értágulatos problémákat!

 

1.       Seprűvéna
 

Ez még nem számít betegségnek, a legtöbb esetben a visszértágulattal szokott előfordulni a combon. Ez egy szétágazó, kék színű kis vénákból álló elváltozás. A kialakulásában örökletes tényezők is szerepet játszhatnak. A kezelése történhet gyógynövényes balzsammal ami nagyon hatásos is lehet. De szokták még ózonkezeléssel vagy injekciós kezeléssel is eltávolítani. Mi inkább a természetes megoldásokat ajánljuk. Meg is előzheted, ugyanis a rendszeres testmozgás meggátolja a kialakulását.
 

2.       Rosacea
 

Ez a probléma mindkét nemet szokta érinteni általában. Ez általában a 30-60 év között szokott jelentkezni az arcon. Erősen kipirul a bőr eleinte, aztán elhalványodik, később pedig a hajszálerek kitágulnak. Az arcon és az orron később csomók is létrejöhetnek. A stádiumtól függően más kezelésre van szükség. A tünetek erősödhetnek alkohol, kávé illetve erős fűszerek hatására.
 

3.       Pókanyajegy
 

Ez is nagyon gyakran előforduló értágulat. Nagyon sokszor az arcon, a törzsön és a karokon szokott létrejönni. Kissé kiemelkedő vörös pontocskák amelyek szétágazó kis erecskékből állnak. Ha megnyomod a közepét akkor elhalványul. A pókanyajegy akár májbetegség tünete is lehet.
 

4.       Tűzfolt

Egy ez a születéskor már látható kékesvörös vagy akár élénkvörös folt ami lapos. Ez egy fejlődési rendellenesség. Csak nagyon kis mértékben halványodik a kor haladtával. Sok esetben az orrgyökön, az szem környékén és a tarkón is létrejöhet. Legtöbb esetben lézerrel szokták eltávolítani.
 

5.       Rubinanyajegy

Ez az életkor előrehaladtával alakulhat ki. Legfőképpen a törzs felső részén helyezkedik el. néhány milliméteres átmérőjű félgömbszerű sötétpiros értágulatról beszélünk. Általában ártalmatlan és könnyedén eltüntethető akár lézerrel.
 

6.       Napfény általi értágulat

Ez gyakori lehet a mellkason, a nyakon valamint az arcon is. Egyes anyagok miatt szokott kialakulni mint a parfüm vagy kátrány. Ezek a bőrön a napfény hatására gyulladást és értágulatot okoznak. A megelőzése fényvédelemmel illetve a káros anyagok kerülésével szokott történni.
 

Az értágulat fajtái.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.