Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az izomgörcsök kezelése házilag

Az izomgörcsök kezelése házilag

Sági Zsolt - HillVital
2019. 09. 18. 10:07:00

Hajnal, még az ébresztőtől néhány óra elválaszt. Félálomban nyújtózol egyet, de kellemes ellazulás helyett a görcs kegyetlenül berántja a vádlidat. 

Felpattansz az ágyból, hogy megpróbáld kimasszírozni a fájdalmas területet, s közben próbálsz nem nagyon felébredni. Ismerős ez a helyzet? Ha igen, akkor valószínűleg téged is erőteljesen foglalkoztat az izomgörcsök kezelése házilag. A masszírozás kifejezetten jó taktika, amivel enyhíthetsz az összerándult izomrostok merevségén, szó szerint elűzheted az izmodból a görcsöt.

Azért alapvetően mindenképp fel kell tenned magadnak a kérdést, orvosi kivizsgálással társítva, hogy mi okozza a problémát?

Alapesetben ugyanis, a szervezeted kiegyensúlyozott működéséhez nem tartoznak hozzá, ezek az égből pottyant nehézségek. Visszérrel küzdessz, esetleg magnézium hiányod van? Eltolódott az ion háztartásod, vagy más ásványi anyagok után kiállt a tested?

Nem mindegy, hogy mi a forrás, hiszen a probléma kezelését is nagyban meghatározza a kiindulási pont milyensége. Ha csak egyszerű magnézium hiányról van szó, akkor az izomgörcs kezelése házilag a legegyszerűbb módon történhet: táplálékkiegészítő formájában, vagy hozzátáplálással kell biztosítanod szervezetednek a többlet magnéziumot. Az ásványi anyagok esetében is így kell eljárnod.

A visszér, mint kiváltó ok már bonyolultabb kérdés, de nem kell kétségbe esned. Nem kell azonnal fehér köpenyeket, és szikéket vizionálnod. Az izomgörcs kezelése házilag, abban az esetben, hogyha a visszér a ludas természetes, gyógynövény alapú termékekkel valósítható meg. Egyes balzsamok határozottan sokat javíthatnak a helyzeteden, de bizonyos növények önmagukban is megmentőiddé avanzsálhatnak.

Ahhoz, hogy meg tud állapítani mi okozza a tüneteidet érdemes azt megfigyelned, hogy az izomgörcs együtt jár-e bármilyen más, fizikai tünettel?

Mert, ha „csak” görcsölésről van szó, szúró fájdalom nélkül, akkor a visszér talán kizárható. Még egy lényeges elem az izomgörcs kezelése házilag témához. Talán bele sem gondoltál abba, hogy az izmok kálium, és vízhiány esetén is görcsös rángatózásba kezdhetnek. Így, vízhiányos időszakokban szentelj nagy figyelmet a folyadékfogyasztásra, és a gyümölcsök, vagy magas kálium tartalmú zöldségek (káposzta, paradicsom, paprika stb.) bevitelére.

Fájdalmas izomgörcs. Ismerős ez a helyzet? Ha igen, akkor valószínűleg téged is erőteljesen foglalkoztat az izomgörcsök kezelése házilag.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.