Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az izomláz kialakulása!

Az izomláz kialakulása!

HillVital
2018. 11. 11. 11:21:00

Az izomláz vagyis az izomfájdalom a testmozgás után szokott kialakulni. Olyan sport után amely során nagyon erősen megterheljük az edzetlen izmokat. Az izomláz oka az izomrostokban kialakuló kisebb szakadások létrejötte amelyek helyén gyulladás alakul ki. Izomláz esetén az izmok duzzadtak lesznek és érintésre elég érzékenyek is lesznek. Tehát egyáltalán nem lázról van szó mint ahogy a neve adja hanem hanem húzódásról. Régebben úgy tartották, hogy az izomláz az izomban felgyülemlett tejsav miatt alakul ki. Ez viszont nem így van. Az izomláz a nem megfelelő edzettségre utal, mivel a sportolók izmai is termelnek tejsavat. Az izomláz több órával vagy nappal az megerőltetés után alakul ki.

De, hogy mi is a pontos oka az izomláznak, nézzük is meg:
- Nem megfelelő vérellátottság
- Oxigénhiány
- Tápanyaghiány
- Túl savas környezet
- A felszaporodó anyagcseretermékek

Az izomláz minden esetben egy bizonyos idő után elmúlik, vagy ha rendszeresen ugyanazt a mozgásformát végezzük, akkor hozzászokik a terheléshez az izom. Ajánlott terhelni az izmokat akkor is ha fáj, mert így sokkal gyorsabban elmúlik. Az még fontos, hogy izomláz esetén azért kisebb intenzitással terheljük az izmokat. Vannak olyan praktikák amelyek segítségével hamarabb véget vethetünk a fájdalomnak. Nagyon jó lehet a szauna, egy forró fürdő, meleg vizes borogatás, minél több folyadék fogyasztás illetve masszázs is.

Izomláz

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: izomláz
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában