Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az orbánc tünetei

Az orbánc tünetei

Sági Zsolt - HillVital
2019. 04. 08. 12:04:00

Az orbánc gyakran összetéveszthető a heveny allergiás ekcémával, a mélyvénák gyulladásával, esetleg egy kezdődő üszkösödéssel. A gyulladás a bőr nyirokerein keresztül terjed, a kórokozó valamilyen bőrsérülés kapcsán juthat be a bőrbe.

Tünetek: hirtelen kialakuló, körülírt bőrpír, amely területén a bőr meleg tapintatú, duzzadt, feszes, itt-ott bevérzéses jellegű. Az alsó végtagon kialakuló nyiroködéma is jellemzi. Súlyosabb esetben hólyagok is képződhetnek, amelyek felszakadásakor hámhiány vagy fekély alakulhat ki. A beteg elesett, tünet lehet akár a láz is. A bőrtünetek fájdalmasak és a környező nyirokcsomók megnagyobbodása, néha a nyirokerek gyulladása is kialakul. A gyulladt nyirokér következtében vörös csík jelentkezik a bőrön. A betegség legsúlyosabb formájára az jellemző, hogy a gyulladás a bőr alatti lágyrészekre is ráterjed, és a bőr az izom elhalását okozza. Az orbánc igen súlyos szövődménye lehet az arci gyulladás következtében ritkán kialakuló agyhártyagyulladás is. A diagnózis a látható tünetek alapján általában felállítható. Ilyenkor ajánlatos különböző laborteszteket elvégezni (vérkép, a gyulladásos paraméterek ellenőrzése). Baktériumtenyésztésre is sor kerülhet. Sok betegnél az orbánc gyakran kiújul. Erre hajlamosítanak a folyamatosan fennálló lábszárfekélyek, a lábköröm gombásodása, rossz vénás vagy artériás keringési zavarok, cukorbetegség, rosszindulatú daganat vagy HIV-fertőzöttség.

A betegség másokra nézve nem fertőző. Legközelebb a kezelésére próbálunk megoldást keresni.

Az orbánc gyakran összetéveszthető a heveny allergiás ekcémával, a mélyvénák gyulladásával, esetleg egy kezdődő üszkösödéssel.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.