Menü

Sok előnye van az otthoni gyümölcstermesztésnek

Veress Máté - ZöldVital
2019. 05. 23. 15:32:00

Nem csak azoknak van a manapság lehetőségük zöldséget és gyümölcsöt termeszteni akik kertes házban laknak. Egyre több ablakpárkányon és erkélyen nevelhető növény van. 

Az utóbbi 50 évben a boltokban kapható zöldségek és gyümölcsök tápértéke, vitamin és ásványi anyag tartalma nagyon lecsökkent. Ez elkerülhető a saját termesztésű növényekkel. Most megtudhatod, hogy melyek azok a gyümölcsök és zöldségek amelyek a legjobbak. Az organikusan megtermesztett növények sokkal több tápanyagot és antioxidánst tartalmaznak. Minél több idő telik el a betakarítás között annál jobban fog csökkenni a tápérték. Érdemes az import áruk helyett a hazai terméseket választani és ettől nincs is jobb mint a saját kert. Egy saját kertben eldöntheted, hogy mikor szeded le a termést és, hogy mikor érik tovább. Így biztos lehetsz abban, hogy a fogyasztásra alkalmas finomság fog az asztalra kerülni. Pénzt is spórolhatsz meg a saját termesztéssel ami szintén előny.

Mindezek mellett a növények gondozása nagyszerű testmozgás is egyben. Közös családi programnak is nagyszerű az otthoni kertészkedés és a gyermekeknek is megtanítható az élelmiszerek termesztése. Tehát mindenképpen érdemes kipróbálnod neked is az otthoni termesztést. Nem fogod megbánni. Nagyszerű érzés amikor a saját gyümölcseidet fogyasztod, használod fel a süteményekhez vagy esetleg teszed el befőttnek télire.

Az avokádó is nagyszerű gyümölcs, gazdag telítetlen zsírsavakban és még vitaminokat is tartalmaz. Az avokádó, hogy gyümölcsöt teremjen, akár 8 évet is várni kell de megéri várni rá mert maga a növény is szép. Az almánál, az epernél, a málnánál már nem kell ennyire türelmesnek lenni. A citrusfélék mint a citrom és a narancs esetén is türelmesnek kell lenni. Ezek a fák a meleg és a párás időt szeretik és a fényigényük is eléggé nagy. Nagyszerű turmixok készíthetőek a különböző gyümölcsökből és persze ha zöldséget is termesztesz, akkor az is mehet bele bátran. Turmixból is a saját lehet a legjobb, mivel tudod biztosan, hogy mi van benne.
Az otthoni gyümölcstermesztés előnyei.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.